Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Φθινοπωρινές σπορές: Σταθερή αξία το σκληρό σιτάρι – Αυξητικές τάσεις για µαλακό και κριθάρι
  Σε ένα σύνθετο και διαρκώς μεταβαλλόμενο πλαίσιο καλείται φέτος ο αγρότης να πάρει αποφάσεις για τα προϊόντα που θα επιλέξει για τις φθινοπωρινές σπορές. Με τις επιπτώσεις της ενεργειακής και πολεμικής κρίσης να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, οι παραγωγοί έχουν επιστρατεύσει μπλοκάκια και λάπτοπ για να εκτιμήσουν ποια λύση μπορεί να αποβεί συμφέρουσα φέτος. των […] The post Φθινοπωρινές σπορές: Σταθερή αξία το σκληρό σιτάρι – Αυξητικές τάσεις για µαλακό και κριθάρι appeared first on ypaithros.gr.
 • Η αλυσίδα Κρητικός εξαγόρασε τα σούπερ μάρκετ Μαθιουδάκης στην Κρήτη
  Την παρουσία της στην Κρήτη ενισχύει σημαντικά η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός με την εξαγορά της αλυσίδας Μαθιουδάκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Στα 8 υπάρχοντα καταστήματα Κρητικός θα προστεθούν με την εξαγορά 17 ακόμη καταστήματα του ομίλου σούπερ μάρκετ Μαθιουδάκης σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη σταδιακή εξαγορά των καταστημάτων τα οποία έως το […] The post Η αλυσίδα Κρητικός εξαγόρασε τα σούπερ μάρκετ Μαθιουδάκης στην Κρήτη appeared first on ypaithros.gr.
 • Ο ΟΚΑΑ δίνει έμφαση στην ψηφιοποίηση με στόχο τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας και τη μείωση του κόστους
  Στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας και Καινοτομίας «BEYOND» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε φέτος, για πρώτη φορά, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ).Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, στο πλαίσιο εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών και τη διαλειτουργικότητα των συστημάτων, με στόχο την βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας και της μείωσης κόστους. Όπως […] The post Ο ΟΚΑΑ δίνει έμφαση στην ψηφιοποίηση με στόχο τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας και τη μείωση του κόστους appeared first on ypaithros.gr.
 • Στα όριά τους οι παραγωγοί αραχίδας στην Καλαμάτα
  Οι παραγωγοί αραχίδας στην Καλαμάτα βρίσκονται στα όριά τους, καθώς οι τιμές που κράτησε το αράπικο φιστίκι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν οδηγήσει πολλούς στην έξοδο και στην εγκατάλειψη της καλλιέργειας που, μετά την πατάτα, έδινε ένα καλό εισόδημα πριν από χρόνια. Όπως εξηγεί στην «ΥΧ» ο παραγωγός και εξαγωγέας Γιώργος Γκούμας, αναφερόμενος στην πορεία […] The post Στα όριά τους οι παραγωγοί αραχίδας στην Καλαμάτα appeared first on ypaithros.gr.
 • «Οσμή σκανδάλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ καταγγέλλει η Ολ. Τελιγιορίδου
  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, «στο πάρτι των απευθείας αναθέσεων που έχει στήσει η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα μπορούσε να λείπει ο ΟΠΕΚΕΠΕ που μόνο το 2022 έχει δώσει 496.900 € σε εταιρίες που σε μερικές από αυτές οι […] The post «Οσμή σκανδάλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ καταγγέλλει η Ολ. Τελιγιορίδου appeared first on ypaithros.gr.