Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ AGROTCA 2020
ΑΝΤΙΟΕΣΕΙΣ
Μέχρι και 25 χρόνια
η anonληρωμή των χρεν
των συνεταιρισμν
Από 500 σε 100 Περίπου εκατομμύρια
μειθηκαν οι οφειλές
Ποιοι υπέγραψαν
συμβόλαια και συμφωνίες
ΠοιΟΙ Παραμένουν
στην αναμονή
Μεταναστευτικό:
Βόμβα έτοιμη
να σκάσει ή
Πολιτική ευκαιρία;
ΣΕΛ. 6
ΣΕΛ. 2 , 39-46
ΣΕΛ. 54
: Υπαιθρος
Συμμαχία τns Ελλάδas και άλλων
14 κρατν-μελν, για τηνπροστασία
του ταμείου συνοχής.
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ. 50
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 | ΕΤΟΣ 50 | ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 223 | contact @ypaith ros.gr ISSN: 2459-3206 | Τιμή: Ε2
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ
ΑΝΟΙΓΟΥΝ
οΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΣΔΕ
ετμερά τίήοα σετμα ο
3άτος 3912
GREEN DEAL
Το σχέδιο Από το
αγρόκτημα στο Πιάτο
μόνο στην ΥΧ >
Οι διαρροές για τοus άξονεs και τ .
Πολιτικές τns ειδικής στρατηγικής
ΣΕΛ. 8
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΔ
ΣΕΛ. 4
ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΑΝΩΛΗΣ ΧΟΙΡΩΝ
Ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο
στη Νιγρίτα Σερρν
Υπευθυνότητα και εφαρμογή των μέτρων
βιοασφάλειαs συνιστά το ΥΠΑΑΤ
ΣΕΛ. 28
(ξεεΛά
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Αναδρομικά από
1ns Ιανουαρίου οι νέες
εισφορές των αγροτν
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δεκαήήμερns
Παράτασηs στην πληρωμή τουs
DSB 32
ΣΕΛ. 31
ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΡΕΠΛΑΧΟΝΤΕΣ
Κλιμακνεται η αντιπαράθεση
κτηνοτρόφων-αλυσίδων για
Πωλήσειs κάτω του κόστουus
Αποστάσειs κρατάει η Μέρκελ
ΣΕΛ. 34-35
ΑΜΠΕΛΟΥΡΙΑ
Εντείνεται η διαμάχη
για την κλωνική επιλογή
Ποίοι κόπηκuν, και γιατί
ΣΕΛ. 24-25
ΣΕΛ. 6-7
μμΑλέe Αω
:-τ9ε ί

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Οι βροχές “έσκασαν” τα κεράσια λίγο πριν τη συγκομιδή τους στην Αλμωπία
    Μεγάλες ζημίες υπέστη το κεράσι στην Αλμωπία, όπου, σύμφωνα με τους ειδικούς, η καταστροφή ήταν ολική στον πρώιμο καρπό, σχεδόν σε όλον τον Νομό Πέλλας. Οι καιρικές συνθήκες, που δεν είναι και οι καλύτερες για αυτή την εποχή, με τις συνεχείς βροχοπτώσεις, το κρύο και την υγρασία, έχουν συμβάλλει σε αυτή την καταστροφή, με αποτέλεσμα τα κεράσια να έχουν […] The post Οι βροχές “έσκασαν” τα κεράσια λίγο πριν τη συγκομιδή τους στην Αλμωπία appeared first on ypaithros.gr.
  • Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ
    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς, κατέθεσε εκ μέρους της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, που συζητείται σήμερα Πέμπτη 25/4 στην Ολομέλεια. Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταθέτει ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και, πιο συγκεκριμένα, για τα άρθρα […] The post Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του νομοσχεδίου του ΥΠΕΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on ypaith
  • Δελτίο τιμών Πειραιώς Απριλίου: Κέρδη για ρύζι, χυμό πορτοκαλιού, σιτάρι – Απώλειες για βαμβάκι, ζάχαρη, σόγια και βοοειδή
    Μειωμένη διάθεση για ανάληψη ρίσκου επικράτησε στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα, σε μηνιαίο επίπεδο, με τις μετοχικές αγορές να καταγράφουν απώλειες, λόγω του αυξημένου γεωπολιτικού ρίσκου και της περαιτέρω καθυστέρησης στην έναρξη της νομισματικής χαλάρωσης από τη Fed. Οι ενδείξεις από τα οικονομικά στοιχεία της αμερικανικής οικονομίας διατήρησαν μια θετική δυναμική, με την αγορά εργασίας να […] The post Δελτίο τιμών Πειραιώς Απριλίου: Κέρδη για ρύζι, χυμό πορτοκαλιού, σιτάρι – Απώλειες για βαμβάκι, ζάχαρη, σόγια και βοοειδή appeared first on ypaithros.gr.
  • Έκθεση- σκάνδαλο: Τα εμφιαλωμένα νερά της Nestle κατηγορούνται ότι περιέχουν βακτήρια, φυτοφάρμακα και «παντοτινά χημικά»
    Νέο επεισόδιο στο σκάνδαλο με τα μεγάλα εμπορικά σήματα μεταλλικού εμφιαλωμένου νερού του ομίλου Nestle, καθώς η αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων της Γαλλίας διατύπωσε ανησυχίες σχετικά με τα «πρότυπα υγείας» τους, σύμφωνα με έκθεση που διέρρευσε στα μέσα. Πιο συγκεκριμένα, η Υπηρεσία για τα Τρόφιμα, το Περιβάλλον και την Εργασιακή Υγεία και Ασφάλεια (ANSES) […] The post Έκθεση- σκάνδαλο: Τα εμφιαλωμένα νερά της Nestle κατηγορούνται ότι περιέχουν βακτήρια, φυτοφάρμακα και «παντοτινά χημικά» appeared first on ypaithros.gr.
  • Άμεσες Ενισχύσεις: Τι αλλάζει για “Ενεργούς Αγρότες” και “Εθνικό Απόθεμα”
    Τροποποιητική εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι αλλαγές στις άμεσες ενισχύσεις για αιτήσεις που αφορούν στο έτος 2023, για Ενεργούς Αγρότες και Εθνικό Απόθεμα, εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Πιο συγκεκριμένα στην 2η τροποποιητική εγκύκλιο του Οργανισμού προβλέπεται ότι μόνο οι Ενεργοί Αγρότες δικαιούνται να λάβουν άμεσες ενισχύσεις.  «Ενεργός Αγρότης» 1. Άμεσες ενισχύσεις χορηγούνται μόνο σε ενεργούς […] The post Άμεσες Ενισχύσεις: Τι αλλάζει για “Ενεργούς Αγρότες” και “Εθνικό Απόθεμα” appeared first on ypaithros.gr.