Πρωτοσέλιδο Κόσμος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.10.2022: Ευκαιρία να θεραπευτούν πληγές
  Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι μας ωθεί να εξωτερικεύσουμε σκέψεις σε αντίθεση με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων από αργά το μεσημέρι και μετά η οποία μας βάζει στην διαδικασία να κάνουμε περισσότερο εσωτερικές διεργασίες. Ο Ήλιος απέναντι από τον Χείρωνα υποστηρικτικός σε αυτή την διεργασία ακόμη και αν χρειαστεί να έρθουμε σε επαφή με επίπονες καταστάσεις. Μεταξύ 2:00μμ-4:00μμ αποφύγετε σημαντικές δράσεις.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . . Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε με πιο προσωπικ
 • Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 6 Οκτώβριου
  Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 Ανατολή ήλιου: 07:31 Δύση ήλιου: 19:06 Διάρκεια ημέρας: 11 ώρες 34 λεπτά Σελήνη: 11 ημερών Σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, είναι η εορτή του Αγίου Θωμά του Αποστόλου, Μάρτυρος Ερωτηίδος της παρθένου. Γιορτάζουν οι: Θωμάς, Θωμαή, Ερωτηίς, Ερωτηίδα.
 • Απ.Παπαπαρίσης: Τι μάθαμε για την οδό Αλωπεκής και τους γύρω δρόμους κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…
  Σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Παπαπαρίσης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων της παράταξης "Λάρισα Μπροστά", αναφέρει τα εξής:  "Τι μάθαμε για την οδό Αλωπεκής και τους γύρω δρόμους κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου… Μάθαμε ότι το Σεπτέμβριο του 2019 παραδόθηκε η παράκαμψητης Λάρισας από τη ΔΕΥΑΛ προς τη Γεωργική Σχολή με αποτέλεσμα από το 2018 τα όμβρια ύδατα να μην μπορούν πλέον να εκτονώνονται και να εμφανίζονται συχνά – πυκνά πλημμυρικά φαινόμενα. Μάθαμε ότι τον Ιούλιο του 2021 (3 χρόνια μετά)η ΔΕΥΑΛ υπέγραψε σύμβαση για κατασκευή συλλεκτήριων α
 • Το φεστιβάλ Open Nights επιστρέφει στη Λάρισα για 7η συνεχή διοργάνωση
  Το διακαλλιτεχνικό και διεπιστημονικό φεστιβάλ OPEN NIGHTS επιστρέφει στη Λάρισα για την 7η συνεχή διοργάνωση. Το OPEN NIGHTS διοργανώνεται από την ομάδα OFF ART, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Έχει επίσης, την υποστήριξη του Θεσσαλικού Θεάτρου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας- Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα, ενώ συνεργάζεται με πολλούς καλλιτεχνικούς και κοινωνικούς φορείς από την πόλη, την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και επιχειρήσεις της Λάρισας.
 • Θεία Λειτουργία το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Χαρίσειο Ίδρυμα
  Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, το πρωί, ο π. Δωρόθεος θα τελέσει τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της οσίας Πελαγίας στον Ιερό Ναό που βρίσκεται στο Χαρίσειο Ίδρυμα. Σημ.: Το Χαρίσειο Ίδρυμα βρίσκεται στο δρόμο Λαρίσης – Τρικάλων μετά τη στροφή του ANIMUS (αριστερά).