Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Μπορντό- Γαλλία: Χρειάζονται 100 με 150 εκατ. ευρώ για να ξεριζωθούν επειγόντως αμπέλια
  Όπως αναφέρει σε δημοσίευσή της η ΚΕΟΣΟΕ: «οι εκπρόσωποι συλλόγου αμπελουργών στο Μπορντό καλούν τον Marc Fesneau υπουργό Γεωργίας της Γαλλίας να αποδεσμεύσει κεφάλαια ανάλογα με την κρίση που πλήττει το κορυφαίο αμπελουργικό διαμέρισμα της Γαλλίας. Τον προσκαλούν να τους επισκεφτεί για να καταλάβει το μέγεθος της συνεχιζόμενης ανθρώπινης καταστροφής. Τα αιτήματα του Μπορντό έχουν […] The post Μπορντό- Γαλλία: Χρειάζονται 100 με 150 εκατ. ευρώ για να ξεριζωθούν επειγόντως αμπέλια appeared first on ypaithros.gr.
 • Αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας σε γεωργία και δασοκομία για το 2020
  Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat η συνολική κατανάλωση ενέργειας στην ΕΕ το 2020 ήταν 6% μικρότερη από ό,τι το 2019. Ωστόσο, παρατηρήθηκε ελαφρά αύξηση (+1%) στην ενέργεια που καταναλώνεται από τον τομέα της γεωργίας και της δασοκομίας. Η γεωργία και η δασοκομία αντιπροσώπευαν το 3% της συνολικής ενέργειας που καταναλώθηκε στην ΕΕ το 2020. Η […] The post Αύξηση στην κατανάλωση ενέργειας σε γεωργία και δασοκομία για το 2020 appeared first on ypaithros.gr.
 • Ταυτοποιήθηκε 38χρονος που έκλεψε με συνεργούς το χρηματοκιβώτιο με 61.258 ευρώ από τον ΤΟΕΒ Ηράκλειας
  Το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε παραβιασμένο την επόμενη ημέρα από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Οργανισμού. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών […] The post Ταυτοποιήθηκε 38χρονος που έκλεψε με συνεργούς το χρηματοκιβώτιο με 61.258 ευρώ από τον ΤΟΕΒ Ηράκλειας appeared first on ypaithros.gr.
 • Από 30/9 έως 1/10 το Συνέδριο τεχνολογίας και καινοτομίας της BEYOND στη ΔΕΘ-HELEXPO
  Στο πλαίσιο της BEYOND, που ξεκινάει την Παρασκευή 30/9 στη ΔΕΘ-HELEXPO, θα πραγματοποιηθεί και διήμερο συνέδριο σχετικά με τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στην τεχνολογία και την καινοτομία. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο περίπτερο «12» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου μέχρι το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, και αποτελείται από παρουσιάσεις, θεματικά πάνελ και […] The post Από 30/9 έως 1/10 το Συνέδριο τεχνολογίας και καινοτομίας της BEYOND στη ΔΕΘ-HELEXPO appeared first on ypaithros.gr.
 • Σημαντική δωρεά της Barilla Hellas με το «Μπορούμε» σε οργανισμούς και στο ΚΥΑΔΑ
  Η Barilla Hellas, με συνέπεια στο κοινωνικό της έργο και με ενεργή συμμετοχή στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων», ένωσε για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις της με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό  «Μπορούμε», χορηγώντας τρόφιμα σε οργανισμούς που υποστηρίζουν ευάλωτες ευπαθείς ομάδες. Την περίοδο του καλοκαιριού, με την καθοδήγηση του «Μπορούμε», η Barilla […] The post Σημαντική δωρεά της Barilla Hellas με το «Μπορούμε» σε οργανισμούς και στο ΚΥΑΔΑ appeared first on ypaithros.gr.