Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
TETΑΡΤΗ

1

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
2020

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5326

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ANAMENETAI Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Κοινωφελή
προγράµµατα για
9.000 ανέργους

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΣΗΜΕΡΑ 11 π.µ. ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ

Με δοξολογία
ξεκινάει
η νέα χρονιά

ΣΕΛ. 6

ΕΥΧΕΣ
ΘΑ ∆ΕΧΘΟΥΝ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΑΙ
ΠΕΛΕΤΙ∆ΗΣ ΣΕ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ
∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΣΕΛ. 7

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗ «Γ»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ

Με ήλιο αλλά...
και αλυσίδες
ΣΕΛ. 5

Οι προσδοκίες
για το
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Αυλαία
µε αρνητικό
πρόσηµο
ΣΕΛ. 4

ΟΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
ΚΙΝΗΤΡΑ KAI TΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟ∆ΟΜΗΣ

H «Γ» εύχεται σε όλους

Καλή Χρονιά
Μαζί σας, πάλι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου
µε όλες τις ειδήσεις του διηµέρου.

ΣΕΛ. 3

∆ΕΗ: ΝEΟ ΣYΣΤΗΜΑ ∆ΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟY ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

ΣΕΛ. 8

ΣΕΛ. 21-26

ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ∆ΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ

Αρχιµηνιά και αρχιχρονιά
µε γκολ και θέαµα

Παναχαϊκή: Τσεκάρει και Ανάκογλου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟ∆ΕΙΞΕΙΣ

Τα πάνω-κάτω
από σήµερα
ΣΕΛ. 2

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΣΕΛ. 17-20

ΣΕΛ. 11

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΑΠΕIΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Η «γεωγραφία»
της κλιµατικής αλλαγής



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάτρα: Σε ποιους δρόμους θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τη 1 μ.μ. έως 8 μ.μ. λόγω της διέλευσης της Φλόγας
    Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση: Απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στις οδούς: 1. Αγ. Σοφίας από την συμβολή της με […] Το άρθρο Πάτρα: Σε ποιους δρόμους θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τη 1 μ.μ. έως 8 μ.μ. λόγω της διέλευσης της Φλόγας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Χαλκίδα: Χειροπέδες σε Λοχαγό του Στρατού – Έπιασε από τον λαιμό την πρώην σύζυγο του
    Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Λογαχός, ο οποίος υπηρετεί στο Κέντρο Τεθωρακισμένων Αυλώνα, φέρεται να έπιασε από τον λαιμό την πρώην σύζυγό του και να την απείλησε λεκτικά. Ο άνδρας συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν […] Το άρθρο Χαλκίδα: Χειροπέδες σε Λοχαγό του Στρατού – Έπιασε από τον λαιμό την πρώην σύζυγο του εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων ΦΩΤΟ
    Στη Ζάκυνθο βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη με αφορμή πρόσκληση που έλαβε από το Λύκειο Ελληνίδων Ζακύνθου, το οποίο επαναλειτουργεί για πρώτη χρονιά μετά από δεκαετίες διακοπής των δραστηριοτήτων του. Η εκδήλωση με τίτλο Γυναικείες Χρονο-διαδρομές βρέθηκε πλήθος Ζακυνθίων, ενώ το παρών έδωσε και ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Δ. Ακτύπης και ο δήμαρχος Γιώργος Στασινόπουλος. Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε με […] Το άρθρο Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην Ζάκυνθο για την επαναλειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων ΦΩΤΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρω
  • EΛ.ΑΣ: Αλληλομηνύθηκαν δύο σύζυγοι για ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα
    Νέα σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησαν την τοπική Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα. Ειδικότερα: Α) Στην Πάτρα 1. Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, ένας […] Το άρθρο EΛ.ΑΣ: Αλληλομηνύθηκαν δύο σύζυγοι για ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Με εισιτήριο 5 ευρώ από σήμερα η είσοδος στη Βενετία
    Για πρώτη φορά στις 25 Απριλίου όσοι θέλουν να επισκεφθούν τη Βενετία χωρίς να διανυκτερεύσουν θα πρέπει πλέον να πληρώσουν ένα μικρό τέλος της τάξεως των 5 ευρώ.Η ιδέα δεν είναι καινούργια και η εφαρμογή της έχει αναβληθεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια. «Είναι μια πολύ ωραία ιδέα αλλά δεν φαίνεται να είναι καλά μελετημένη», λέει η Σουζάνε Κουντς-Σαπονάρο, η οποία […] Το άρθρο Με εισιτήριο 5 ευρώ από σήμερα η είσοδος στη Βενετία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.