Επόμενη μέρα Next

Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση φοιτητών ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία
  Συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πραγματοποίησαν το απόγευμα φοιτητές και φοιτήτριες που διαμαρτύρονται για την πανεπιστημιακή αστυνομία. Παρέμβαση στη συνεδρίαση έκανε το μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου Ιστορίας – Αρχαιολογίας, Σαμπίνα Κουρίζι, απευθύνοντας έκκληση στο δημοτικό συμβούλιο να βοηθήσει να «αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις καθώς, το […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση φοιτητών ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Ρωσία: Συνέλαβε ανώτερο Ιάπωνα διπλωμάτη για «κατασκοπεία»
  Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας ανακοίνωσαν σήμερα ότι συνέλαβαν τον γενικό πρόξενο της Ιαπωνίας που έχει την έδρα του στο Βλαδιβοστόκ στην Άπω Ανατολή, με την κατηγορία ότι ήθελε να λάβει πληροφορίες για τη συνεργασία μεταξύ της Μόσχας και μιας ασιατικής χώρας. «Ένας Ιάπωνας διπλωμάτης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ενώ λάμβανε εμπιστευτικές πληροφορίες με αντάλλαγμα αμοιβή», ανέφερε […] Το άρθρο Ρωσία: Συνέλαβε ανώτερο Ιάπωνα διπλωμάτη για «κατασκοπεία» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Κέρκυρα: Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία λόγω επιδείνωσης του καιρού
  Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθενται από σήμερα και για όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, οι υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας, με απόφαση του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας, οι οποίες εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων, λόγω επιδείνωσης του καιρού εξαιτίας της κακοκαιρίας με το όνομα «BOGDAN», η οποία επηρεάζει την Ιταλία […] Το άρθρο Κέρκυρα: Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία λόγω επιδείνωσης του καιρού εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Σύσκεψη του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης με τις Περιφέρειες ενόψει της χειμερινής περιόδου
  Ευρεία σύσκεψη, στο πλαίσιο του συντονιστικού ρόλου του Υπουργείου, πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον καλύτερο συντονισμό των Περιφερειών ενόψει της χειμερινής περιόδου, υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, με συμμετοχή του Υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου. Στη σύσκεψη μετείχαν Περιφερειάρχες / Αντιπεριφερειάρχες αρμόδιοι για θέματα Πολιτικής […] Το άρθρο Σύσκεψη του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης με τις Περιφέρειες ενόψει της χειμερινής περιόδο
 • Ισχυρές πιέσεις στις τιμές των ομολόγων της ευρωζώνης
  Η αναστάτωση που προκάλεσε στις αγορές το αποτέλεσμα των Ιταλικών εκλογών σε συνδυασμό με τις δηλώσεις της επικεφαλής της ΕΚΤ Κρίστίν Λαγκάρντ στο ευρωκοινοβούλιο, προκάλεσαν ισχυρές πιέσεις στις τιμές των ομολόγων της ευρωζώνης. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην ελληνική αγορά παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση των αποδόσεων με αποτέλεσμα αυτή του 10ετούς τίτλου να προσεγγίζει πλέον το […] Το άρθρο Ισχυρές πιέσεις στις τιμές των ομολόγων της ευρωζώνης εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.