Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΕΛΓΑ: Έως τα Χριστούγεννα οι αποζημιώσεις των συκοπαραγωγών
  Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν καταβληθεί οι αποζημιώσεις στους συκοπαραγωγούς της Μεσσηνίας που επλήγησαν από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις των προηγούμενων εβδομάδων, διαβεβαίωσε χθες (Πέμπτη) ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ως επικεφαλής κλιμακίου του Οργανισμού που πραγματοποίησε επισκέψεις σε περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συμμετείχε σε υπηρεσιακές συσκέψεις. Ο κ. Λυκουρέντζος μετά τη σύσκεψη που […] The post ΕΛΓΑ: Έως τα Χριστούγεννα οι αποζημιώσεις των συκοπαραγωγών appeared first on ypaithros.gr.
 • ΣΕΚ: Δε φτάνουν τα 91 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο ΥΠΑΑΤ ως στήριξη των κτηνοτρόφων
  Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  29.9.2022, στα γραφεία του  Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας στην Αθήνα, συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΕΚ, όπου συζητήθηκαν όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν σήμερα την κτηνοτροφία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου στη συνεδρίαση: «ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις και  συγκεκριμένα μέτρα που πρέπει να λάβει η πολιτεία  για να ανασχεθεί η πορεία της κτηνοτροφίας προς […] The post ΣΕΚ: Δε φτάνουν τα 91 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο ΥΠΑΑΤ ως στήριξη των κτηνοτρόφων appeared first on ypaithros.gr.
 • Τελευταίες πινελιές στο νομοσχέδιο για την παραγραφή ασφαλιστικών χρεών πριν το 2012
  Τις τελευταίες πινελιές στο νομοσχέδιο που, μεταξύ άλλων, θα προβλέπει παραγραφή ορισμένων ασφαλιστικώνχρεών και διπλασιασμό των δόσεων για τη πάγια ρύθμιση βάζει αυτό το διάστημα το υπουργείο Εργασίας. Η παραγραφή θα αφορά οφειλές ασφαλισμένων που δημιουργήθηκαν πέραν της δεκαετίας και, συγκεκριμένα, στο διάστημα 2006-2012, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν αναζητηθεί από τον ΕΦΚΑ. Στην […] The post Τελευταίες πινελιές στο νομοσχέδιο για την παραγραφή ασφαλιστικών χρεών πριν το 2012 appeared first on ypaithros.gr.
 • Τα τρία μέτρα που αποφάσισαν οι υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ για το ενεργειακό κόστος
  Οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέληξαν σε πολιτική συμφωνία σχετικά με μέτρα για τον μετριασμό των υψηλών τιμών ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως αναφέρει μήνυμα της τσεχικής προεδρίας στο Twitter, κατέληξαν σε συμφωνία για 1) υποχρεωτική μείωση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας, 2) ανώτατο όριο στα έσοδα όσων παράγουν ηλεκτρική ενέργεια με άλλες τεχνολογίες και 3) συνεισφορά […] The post Τα τρία μέτρα που αποφάσισαν οι υπουργοί Ενέργειας της ΕΕ για το ενεργειακό κόστος appeared first on ypaithros.gr.
 • Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στην ΕΕ αυξήθηκαν και στο 2ο τρίμηνο του 2022
  Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει αναστατώσει σημαντικά τις παγκόσμιες γεωργικές αγορές το 2022. Η Ρωσία και η Ουκρανία ήταν σημαντικοί εξαγωγείς σιτηρών, σιταριού, καλαμποκιού, ελαιόσπορων (ιδιαίτερα ηλίανθων) και λιπασμάτων μέχρι την έναρξη του πολέμου. Επιπλέον, οι ενέργειες για τη σταδιακή κατάργηση της εξάρτησης της ΕΕ από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα έχουν αυξήσει τις τιμές […] The post Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στην ΕΕ αυξήθηκαν και στο 2ο τρίμηνο του 2022 appeared first on ypaithros.gr.