Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΕΜΠΤΗ

5

∆ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5305

ΣΤΟ ΠΟ∆Ι ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ «∆ΡΟΣΙΑΣ»

Η συγχώνευση
«ξύνει» πληγές

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ 4ο ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ

Κροτίδες
και καπνογόνα
σε τάξη!

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΣΕΛ. 7

ΣΕΛ. 10

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Συµφώνησαν,
ότι...
διαφωνούν!
ΣΕΛ. 2

Το τρένο φέρνει
ανάπτυξη στο λιµάνι

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ
ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙ∆Α
ΤΗΣ ΟΝΝΕ∆ ΣΤΟΝ Ο.Λ.ΠΑ
Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ
ΟΙ ΕΠΕΝ∆ΥΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Π. ΤΣΩΝΗΣ: ΕΠΕΙΓΕΙ
ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΣΤΟ ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΑΜΙΑΝΤΟ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Πλειοψηφία η
αντιπολίτευση!
ΣΕΛ. 38

ΣΕΛ. 3

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ

ΣΕΛ. 19-24

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝ∆ΡΑΣ ΤΖΟΡΝΤΙ
ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΟΜΑ∆ΑΣ

Άρωµα...
EuroLeague
στο Promitheas
Park

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ
Ι∆ΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»
ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΙΟΛΙΟ

ΕΚ∆ΗΛΩΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΤΗΣ ∆ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΓΝΠ

«Μάς αφορά
όλους
ο αγώνας κατά
του AIDS»
ΣΕΛ. 27

«Πολεµήσαµε για να ζήσουµε»
ΣΕΛ. 38

ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ:

Χωρίς άγχος (7.30 µ.µ.)
µε Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη στο Επιμελητήριο Αχαΐας
    Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα. Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Γενικός Γραμματέας Θεόδωρος Τσούμπελης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διαχειριστής της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Ανδρέας Ντακόλιας. Ο κ. Σενετάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί […] Το άρθρο Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη στο Επιμελητήριο Αχαΐας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • «Βραχνάς» κυκλοφοριακό και ηχορύπανση-130 κάτοικοι της Κοινότητας Μονοδενδρίου συνυπογράφουν την επιστολή διαμαρτυρίας
    Επιστολή διαμαρτυρίας για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν την καλοκαιρινή περίοδο, εξαιτίας του κυκλοφοριακού και της ηχορύπανσης παρέδωσαν στην αρμόδια αντιδήμαρχο, συνυπογράφουν περισσότεροι από 130 κάτοικοι της περιοχής, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα. Στην επιστολή- διαμαρτυρίας αναφέρεται πως «τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μία διαρκώς αυξανόμενη κίνηση στην περιοχή μας η οποία επιφέρει κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά […] Το άρθρο «Βραχνάς» κυκλοφοριακό και ηχορύπανση-130 κάτοικοι της Κοινότητας Μονοδενδρίου συνυπογράφουν την επιστολή διαμα
  • Επίσκεψη Δ. Παπαστεργίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας
    Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, με αφορμή την επίσκεψη του στην Πάτρα την Παρασκευή 19 Απριλίου. Ο κ. Παπαστέργιου επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αχαΐας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Αντιπρόεδρος Αριστείδης Τηλιγάδης και ο Γενικός Γραμματέας Θεόδωρος Τσούμπελης. Ο υπουργός εκτός των […] Το άρθρο Επίσκεψη Δ. Παπαστεργίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Τα βιβλία ωθούν σε οδοιπορία – Του Δημήτρη Κομποχόλη (*)
    Παγκόσμια ημέρα βιβλίου η σημερινή (23 Απριλίου)! Τα βιβλία ωθούν σε οδοιπορία γεμάτη με όμορφους σταθμούς, αναζητήσεις και συναντήσεις. Τα βιβλία ως κοπιώδη αποστάγματα σοφίας αποτελούν έναν φάρο φωτεινό κι η αξία τους έγκειται, όχι μόνο στην αφυπνιστική τους δύναμη από τον πνευματικό λήθαργο ή στην ενδυνάμωση των γνώσεων, αλλά στο ότι συντελούν στον εξευγενισμό […] Το άρθρο Τα βιβλία ωθούν σε οδοιπορία – Του Δημήτρη Κομποχόλη (*) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Πνίγηκε στη σκόνη η Πάτρα-Ποιοι πρέπει να προσέχουν-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    Μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός από σήμερα με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και την αφρικανική σκόνη να παίρνει τη σκυτάλη από τις βροχές και τις καταιγίδες. Ο υδράργυρος ενδεχομένως να φτάσει ακόμα και τους 35 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα εκτός από τη σκόνη που ήδη δημιουργεί  προβλήματα, το θερμόμετρο στην Αχαΐα και στην Αιτωλοακαρνανία θα […] Το άρθρο Πνίγηκε στη σκόνη η Πάτρα-Ποιοι πρέπει να προσέχουν-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.