Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΚΙΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15133 Ιδρυτής: Ιωάννns Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 www. proinanea.gr e0,50
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ανυπολόγιστες ζημιές από
τον σεισμό στην Αλβανία
Κλιμάκιο τηs 5ns EΜAK στο Δυρράχι0
Σε επιφυλακή τα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων
ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
Στενά τα περιθρια
για απλειες
Δεύτερη επιχείρηση με
εντυπωσιακό κονβόι
Σελ. 4
Σελ. 6
Σελ. 3
Η ανακύκλωση μεινει
τα δημοτικά τέλn
ειωνει
Πιλοτικό Πρόγραμμα με
συμμετοχή του Δήμου
Ιωαννιτν
Σελ. 7
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Αιτήματα για δημόσιο ΙΕΚ στην Αλβανία
700 σύνεδροι Πανελλήνιο
Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων
Ξεχρισε για την προσφορά
του στα Ηπειρωτικά Γράμματα
Ερωτήσειs στην Υπ. Παιδείαs κατέθεσε ο Γ. Αμυράs και η M. Κεφάλα
Ηπμή 1
ομοσκι
Σελ. 4
Σελ. 5
Σελ. 9

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • H Energean κοντά στους ανθρώπους με αναπηρίες
  Σταθερά κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν αναπηρίες είναι η Energean και η Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες που τιμάται διεθνώς στις 3 Δεκεμβρίου αποτέλεσε μία ακόμη αφορμή για την στήριξή τους σε περιοχές στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται. Συγκεκριμένα, στην Ζίτσα Ιωαννίνων, η Energean προχώρησε σε δωρεά προς τη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων […] The post H Energean κοντά στους ανθρώπους με αναπηρίες first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Η Περιφέρεια θα δεσμεύσει κονδύλια από το ΠΕΠ Ηπείρου για τις οδικές υποδομές
  Την πρόθεση της Περιφέρειας να προχωρήσει σε δέσμευση και διάθεση αντίστοιχα κονδυλίων από το ΠΕΠ Ηπείρου της νέας προγραμματικής περιόδου για τη χρηματοδότηση της κατασκευής οδικών υποδομών, φανέρωσε ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης και αφού ενημερώθηκε πως η επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Ταχιάου θα πραγματοποιηθεί – εκτός απροόπτου […] The post Η Περιφέρεια θα δεσμεύσει κονδύλια από το ΠΕΠ Ηπείρου για τις οδικές υποδομές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Εννέα νέα απορριμματοφόρα στον «στόλο» του Δήμου Ιωαννιτών
  Με εννέα νέα απορριμματοφόρα ενισχύθηκε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών. Πρόκειται για οχήματα που προμηθεύτηκε ο Δήμος αξιοποιώντας τόσο πόρους του ΕΣΠΑ όσο και το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου με τους αντιδημάρχους Ευάγγελο Πήχα και Αριστείδη Παππά και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ζωγράφο επισκέφθηκαν το εργοτάξιο του Δήμου όπου συζήτησαν […] The post Εννέα νέα απορριμματοφόρα στον «στόλο» του Δήμου Ιωαννιτών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Εκπαιδεύεται το προσωπικό του ΕΚΑΒ στις αεροδιακομιδές
  Το προσωπικό του ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας είναι αυτό που εκπαιδεύεται τις τελευταίες ημέρες στο ελικοδρόμιο του ΠΓΝΙ, όπου από την Τρίτη έχει προσγειωθεί το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που είναι ειδικά διαμορφωμένο (θέση για φορείο και θέσεις διασωστών) για τις αεροδιακομιδές. Πρόκειται για την υλοποίηση ενός επιδοτούμενου προγράμματος μέσω ΕΣΠΑ που […] The post Εκπαιδεύεται το προσωπικό του ΕΚΑΒ στις αεροδιακομιδές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Δυσεπίλυτος γρίφος η διαχείριση των αγριόχοιρων
  Με έναν δυσεπίλυτο γρίφο που παρά τα κατά καιρούς αυξημένα μέτρα επιτήρησης, πρόληψης και πρακτικής εξουδετέρωσης, φαίνεται απίθανο να λυθεί, μοιάζει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των αγριόχοιρων σε ολόκληρη την επικράτεια. Το πρόβλημα βέβαια δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα, αλλά αντίστοιχα καταγράφεται και στις περισσότερες χώρες – μέλη της Ε.Ε που επίσης λαμβάνουν μέτρα μείωσης […] The post Δυσεπίλυτος γρίφος η διαχείριση των αγριόχοιρων first appeared on Πρωινά Νέα.