Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website







Recognized text:
Κ1ΡΩΙΝΑ ΝΑ
Αρ. φύλλου 15132 Ιδρυτής: Iωάννns Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 www.proinanea.gr ε0,50
ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ανατροπή των δεδομένων
για τα αντικαταθλιπτικά
Υπεύθυνεs συχνά οι ασθένειες και όχι τα φάρμακα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
θετικός ο απολογισμός
τns ισοπαλίαs
Στόχ0s η εύρεση κοινού
βηματισμού με την ΚΕΔΕ
Σελ. 14
Αroι655resse
Σελ. 5
Σελ. 3
ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Ισοκατανομή των βαρν
εντός κι εκτός χραs
η των
Σελ. 5
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
Στη αφάκαν η
εισπράκτοραs
κυκλματοs
με απάτες
Περί τιs 150.000 ευρ το
κέρδο0s Πουαποκόμισαν
Ηxηρό μήνυμα για
την έμφυλη βία
Δημοπρατείται το
Πάρκο Λακωμάτων
Σελ. 8
Σελ. 4
Σελ. 6
lin Π

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    Ο Όμιλος GREEN BEVERAGES, είναι ένας καινοτόμος και δυναμικά αναπτυσσόμενος Όμιλος, που δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο των προϊόντων Νon Alcoholic Beverages The post ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Νέος Νόμος, νέα δεδομένα για την Παμβώτιδα
    Ένα νέο τοπίο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές, παράλληλα όμως με αναλογική εφαρμογή σε όχθες, παρόχθιες ζώνες, σε λιμνοθάλασσες και λίμνες όπως η Παμβώτιδα, διαμορφώνει ο Νόμος 5092/2024 και η διάταξη της επίμαχης παραγράφου 12 που έχει ευθεία εφαρμογή στην περίπτωση των Ιωαννίνων και της παραλίμνιας περιοχής στο σύνολό της. Μία […] The post Νέος Νόμος, νέα δεδομένα για την Παμβώτιδα first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Συνεργασία για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας
    Η δυνατότητα της στενής και πολυεπίπεδης συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας από τη μία και του δήμου Ιωαννιτών και των κοινωνικών του υπηρεσιών του από την άλλη, για την αντιμετώπιση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, απασχόλησε μεταξύ άλλων τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τετάρτης στο δημαρχείο της πόλης, η υφυπουργός Μαρία Κεφάλα με […] The post Συνεργασία για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για πρώτη φορά στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία
    Η τιμητική τελετή εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των εξήντα χρόνων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αποτελεί μέρος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «ΠΑΡΙΣΙ 2024», που ξεκίνησε με την Τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία και θα ταξιδέψει στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα αφιχθεί στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων στις 9.45 το πρωί. Πρώτη λαμπαδηδρόμος θα είναι […] The post Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για πρώτη φορά στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία first appeared on Πρωινά Νέα.
  • Αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει η αναβάθμιση του ΤΕΠ
    Η υφυπουργός Μαρία Κεφάλα, στο πλαίσιο συναντήσεων που είχε την Τετάρτη, συναντήθηκε και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τον Διοικητή, Σπ. Δερδεμέζη και μέλη του Δ.Σ και του Συλλόγου Εργαζομένων. Το ΠΓΝΙ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε ολόκληρη τη Βορειοδυτική Ελλάδα, καλύπτοντας ως νοσοκομείο αναφοράς μία πολύ μεγάλη γεωγραφική περιοχή και χρειάζεται […] The post Αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει η αναβάθμιση του ΤΕΠ first appeared on Πρωινά Νέα.