Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Κ. Σκρέκας: «Με 200 εκατ. ευρώ αναβαθμίζουμε την ενεργειακή απόδοση μικρομεσαίων επιχειρήσεων»
  Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Δρομολογούμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, αυτή τη φορά για ελληνικές επιχειρήσεις. Μετά το «Εξοικονομώ 2021» για τα νοικοκυριά και το «ΗΛΕΚΤΡΑ» για τον δημόσιο τομέα, κάνουμε πραγματικότητα το «Εξοικονομώ – Επιχειρώ». Αυτό δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας με αφορμή την προδημοσίευση […] The post Κ. Σκρέκας: «Με 200 εκατ. ευρώ αναβαθμίζουμε την ενεργειακή απόδοση μικρομεσαίων επιχειρήσεων» appeared first on ypaithros.gr.
 • ΠΚΜ: Ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου ο εναέριος δολωματικός ψεκασμός για τη λύσσα
  Από τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκινούν οι πτήσεις για τη ρίψη  δολωμάτων με στόχο τον εμβολιασμό κατά της λύσσας των κόκκινων αλεπούδων για το φθινόπωρο του 2022 στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας και Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος […] The post ΠΚΜ: Ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου ο εναέριος δολωματικός ψεκασμός για τη λύσσα appeared first on ypaithros.gr.
 • Έκθεση Κομισιόν: Το έλλειμμα της ευρωπαϊκής παραγωγής ελαιολάδου ανοίγει «παράθυρο» ευκαιρίας για την Ελλάδα
  Ενδιαφέρουσες επιμέρους τάσεις ανέδειξε η νέα έκθεση βραχυπρόθεσμων προοπτικών για τις γεωργικές αγορές της ΕΕ που δημοσίευσε στις 5 Οκτωβρίου η Κομισιόν, μέσω της τομεακής επισκόπησης στις ειδικές καλλιέργειες (ελαιόλαδο, κρασί, μήλα και πορτοκάλια). Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι η ελληνική παραγωγή μπορεί να είναι η φετινή ευνοημένη μετά τη ζημιά που προκάλεσαν οι καλοκαιρινές ξηρασίες […] The post Έκθεση Κομισιόν: Το έλλειμμα της ευρωπαϊκής παραγωγής ελαιολάδου ανοίγει «παράθυρο» ευκαιρίας για την Ελλάδα appeared first on ypaithros.gr.
 • Ημερίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία, στις 7/10
  Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εισήλθε πλέον η Ημερίδα που διοργανώνει για σήμερα Παρασκευή (7 Οκτωβρίου) στο Αίγιο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Ρόλος των Αγροδιατροφικών Προϊόντων για την Τοπική Οικονομία» και η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ανάδειξης του πρωτογενούς τομέα σε βασικό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας, […] The post Ημερίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία, στις 7/10 appeared first on ypaithros.gr.
 • Εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου στις 21/10 στο πλαίσιο της Agrotica 2022
  To Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο στο πλαίσιο της Agrotica 2022 διοργανώνει, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 την εκδήλωση με τίτλο: «ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ – 90 Χρόνια Προσφοράς στη Γεωργία». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν θέματα που […] The post Εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου στις 21/10 στο πλαίσιο της Agrotica 2022 appeared first on ypaithros.gr.