Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τάσεις ανάκαμψης μετά την πτώση στο μαλακό σιτάρι
  Oι συζητήσεις για το ξεμπλοκάρισμα των εξαγωγών των ουκρανικών σιτηρών, σε συνδυασμό με τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους φαίνεται ότι προχωράει η συγκομιδή στα βασικά παραγωγικά κέντρα των ΗΠΑ και της Ευρώπης, άσκησαν πίεση στις διεθνείς τιμές του μαλακού σιταριού τις τελευταίες μέρες, αν και από την Τετάρτη άρχισαν να διαφαίνονται στα χρηματιστήρια κάποια […] The post Τάσεις ανάκαμψης μετά την πτώση στο μαλακό σιτάρι appeared first on ypaithros.gr.
 • Ομάδα παραγωγών Νηλέας: Ετοιμασίες με στόχο τις εξαγωγές ελαιολάδου
  Αισιοδοξία επικρατεί στον χώρο των παραγωγών βιολογικού ελαιολάδου για την επικείμενη καλλιεργητική περίοδο, ενώ δεν λείπουν τα φιλόδοξα σχέδια για αύξηση των εξαγωγών μέσα από μια περισσότερο οργανωμένη προσπάθεια. Ο Νίκος Κόκκινος, πρόεδρος στην Ομάδα Παραγωγών Ελαιολάδου Νηλέας, αναφερόμενος στην πορεία για την επόμενη χρονιά, δήλωσε ότι «το λάδι είναι ένα εξαγώγιμο προϊόν, αλλά το […] The post Ομάδα παραγωγών Νηλέας: Ετοιμασίες με στόχο τις εξαγωγές ελαιολάδου appeared first on ypaithros.gr.
 • Σχέδια Βελτίωσης: Απειλεί εκατοντάδες δικαιούχους η στασιμότητα στην αγορά και το 20%
  Έναν μεγάλο σκόπελο καλούνται να ξεπεράσουν αρκετές εκατοντάδες δικαιούχοι Σχεδίων Βελτίωσης του 2016 μέσα στο καλοκαίρι, μετά το «καμπανάκι» που χτύπησε πριν από μερικές ημέρες το ΥΠΑΑΤ για να επιταχύνουν τις επενδύσεις τους, καταθέτοντας αίτημα πληρωμής για τουλάχιστον 20% επί της εγκεκριμένης δημόσιας δαπάνης τους. Ως γνωστόν, αυτό θα πρέπει να γίνει στις εννέα περιφέρειες […] The post Σχέδια Βελτίωσης: Απειλεί εκατοντάδες δικαιούχους η στασιμότητα στην αγορά και το 20% appeared first on ypaithros.gr.
 • Αντιθέσεις: Εκλογές
  Ποντάρουν στην παρατεταμένη προεκλογική αστάθεια Προοιωνίζονται για εκλογές, αλλά τους φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ Είναι εντυπωσιακή η ελαφρότητα με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο ζητάει πρόωρες εκλογές, αλλά κάνει και ό,τι μπορεί για να δημιουργήσει εκλογικό κλίμα. Επί της ουσίας, κλίμα γενικευμένης αστάθειας και ανασφάλειας, σε μια στιγμή κρίσιμη τόσο εξαιτίας της ρωσικής εισβολής […] The post Αντιθέσεις: Εκλογές appeared first on ypaithros.gr.
 • Ευρυτανία: Οι φοιτητές μαθαίνουν από τη φύση
  Μέσα από ένα πρότυπο εργαστήρι οικολογικής προσέγγισης του τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι φοιτητές του Τμήματος διευρύνουν το πεδίο του γνωστικού αντικειμένου των σπουδών τους. Με τη συνδρομή των καθηγητών τη σχολής και μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον των Αγράφων και άλλων περιοχών, με πλούσια βιοποικιλότητα, γνώρισαν από κοντά πολλά […] The post Ευρυτανία: Οι φοιτητές μαθαίνουν από τη φύση appeared first on ypaithros.gr.