Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Πιθανά μπλακ άουτ στην κινητή τηλεφωνία τον χειμώνα
  Τα κινητά τηλέφωνα θα μπορούσαν να βγουν εκτός λειτουργίας εάν οι πιθανές διακοπές ρεύματος το χειμώνα στην Ευρώπη επηρεάσουν τμήματα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε μια περιοχή. The post Πιθανά μπλακ άουτ στην κινητή τηλεφωνία τον χειμώνα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΑΡΠΗ -Πρόταση σύστασης δημόσιου φορέα διαχείρισης αποβλήτων
  Τη σύσταση ενός δημόσιου φορέα διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων σε εθνικό επίπεδο, προτείνει μεταξύ άλλων η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο και στα Γιάννενα The post ΑΡΠΗ -Πρόταση σύστασης δημόσιου φορέα διαχείρισης αποβλήτων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΑΡ. ΠΑΠΠΑΣ -«Η κατάσταση με τα ογκώδη έχει φτάσει στο απροχώρητο»
  Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τα ογκώδη. Την μια μέρα μαζεύονται και σε ένα 24ωρο είναι σαν να μη καθάρισε ποτέ κανείς… The post ΑΡ. ΠΑΠΠΑΣ -«Η κατάσταση με τα ογκώδη έχει φτάσει στο απροχώρητο» first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Πανδημία: Όχι πανικός όχι εφησυχασμός!
  Ο Καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Μηλιώνης ρωτήθηκε για την κατάσταση και την πορεία της πανδημίας The post Πανδημία: Όχι πανικός όχι εφησυχασμός! first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ -Καντάδες μέσα στα στενά σοκάκια
  Καντάδες θα ακούσουν οι κάτοικοι του Κάστρου αλλά και όσοι επισκέπτες θα βρεθούν στην Καστροπολιτεία το Σάββατο το απόγευμα. The post ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ -Καντάδες μέσα στα στενά σοκάκια first appeared on Πρωινά Νέα.