Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
ΠΕΜΠΙΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΕΤΟΣ 190 | ΦΥΛΛΟ 4.542 1,00 ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
οι εργασίες.
Κυκλαδικήνη πρόεδρος του Δ.Σ και διευθύνων σύμβουλος της Αννυμης Τεχικής Εταιρείας Σμίλη (που είναι επιφορτισμένη με την
κατασκευή του
έρχονται
φράγμα Ποταμιάς Τσικαλαριού) είναι σε πολύ καλό δρόμο, Προχωράμε κανονικά, Πάμε πολύ καλάν δήλωσε χτες στην
φράγματος), Πολιτικός Mηχανικός Χρυσούλα Τσάλα, Στο μεταξύ, Τα Επικείμενα Των απαλλοτριούμενων εκτάσεων
και πάλι στο προσκήνιο. Τα νεότερα αναφέρουν ότι οιδιοκτήτες δικαιούχοι θα αποζημιωθούνενναία
ΣΕ ΚΑΛΟΔΡΟΜΟ
ΤΟ ΦΡΑΕΜΑΤΣΙΚΑΛΑΡΙΟΥ
-Το ποσό της αποζημισεις
ανά στρέμμα αυξάνεται από
1.500 σε 4.500 ευρ . . .
ΔΙΑΖΩΜΑ Με την Πολιτιστική Διαδρομή
της Νάξου, συνδέονται τα μνημεία του νησιού
με την επιχειρηματικότητα και τον πλούσιο
Πρωτογενή τομέα του vησιού...
Οι νέοι αντιδήμαρχοι θα Πρέπει
να ανασκουμπωθούν γιατί τους
Περιμένει πάραιΠολλή δουλειά. .
Υπερδιπλαιάζεται
ποσό αποζημισεως των
ελαιοδέντρων ..
-Εντός των επομένων μηνν
ολοκληρνετα η α φάση των
εργασιν με την κατασκευή
του αγωγού εκτροπής, του
προφράγματος και της
κουρτίνας τοιμεντενέσεων .
και το
Ερκεται τριετές Master Plan
τουριστικής προβρολής όλων
τον νησιν του Νοτου Αγαίου

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Πάσχα- Το νησί που ξεπέρασε σε ακρίβεια Μύκονο και Σαντορίνη
    Πάσχα- Το νησί που ξεπέρασε σε ακρίβεια Μύκονο και Σαντορίνη   Αισθητά μειωμένες είναι οι τιμές AirBnB σε Μύκονο και Σαντορίνη για φέτος το Πάσχα, σύμφωνα με το Πανελλαδικό Δίκτυο Κτηματομεσιτών E-Real Estates. Αντίθετα οι τιμές για τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης (διαμερίσματα ή κατοικίες, αλλά όχι βίλες) σε άλλα νησιά, ιδιαίτερα στην Ύδρα, έχουν εκτοξευτεί […] The post Πάσχα- Το νησί που ξεπέρασε σε ακρίβεια Μύκονο και Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Κλείνουν τα σχολεία λόγω Πάσχα
    Κλείνουν τα σχολεία λόγω Πάσχα Τελευταίο κουδούνι στα σχολεία αύριο Παρασκευή (26/4) καθώς ξεκινούν οι δικοπές για το Πάσχα.  Η επιστροφή των μαθητών στα θρανία θα γίνει την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024. Να σημειωθεί πως, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 7 Ιουνίου και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, λόγω ευρωεκλογών. Πότε κλείνουν τα σχολεία […] The post Κλείνουν τα σχολεία λόγω Πάσχα appeared first on Κυκλαδική.
  • Η Τήνος σε προγραμματισμένα δρομολόγια με ελικόπτερα
    Η Τήνος σε προγραμματισμένα δρομολόγια με ελικόπτερα   Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει το Σάββατο στις 11.30 το πρωί θα συζητηθεί το αίτημα συνεργασίας με την εταιρεία “Air Power IKE” (Hoper). Πρόκειται για μια ιδιωτική εταιρεία που επιθυμεί η Τήνος να ενταχθεί σε δρομολόγια με ελικόπτερα. Πρόκειται για προγραμματισμένα δρομολόγια με ελικόπτερα. […] The post Η Τήνος σε προγραμματισμένα δρομολόγια με ελικόπτερα appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδή ασθενών από την Πάρο στη Σύρο
    Διακομιδή ασθενών από την Πάρο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -33χρονης, 32χρονου και 48χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53. The post Διακομιδή ασθενών από την Πάρο στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Ακυρωμένη και η απογευματινή πτήση της Olympic Air – Προσγειώθηκε με δυσκολία η Sky Express
    Νάξος: Ακυρωμένη και η απογευματινή πτήση της Olympic Air – Προσγειώθηκε με δυσκολία η Sky Express Προβλήματα στην έλευση των αεροσκαφών στη Νάξο, δημιούργησαν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και η αφρικανική σκόνη, που “σκέπασαν” το νησί, τις τελευταίες ώρες. Το μεσημέρι της Τρίτης, αεροσκάφος της Olympic Air δεν κατάφερε να προσγειωθεί στον κρατικό Αερολιμένα Νάξου, επιστέφοντας στο […] The post Νάξος: Ακυρωμένη και η απογευματινή πτήση της Olympic Air – Προσγειώθηκε με δυσκολία η Sky Express appeared first on Κυκλαδική.