Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Φύλλο 362 Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
  The post Φύλλο 362 Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 appeared first on ypaithros.gr.
 • Διαβάστε στην «ΥΧ»: Τα σενάρια για την επιδότηση των λιπασμάτων
  Διαβάστε επίσης στην εφημερίδα «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας: ΟΠΕΚΕΠΕ Υπό τη σκιά καταγγελιών για ολιγωρία και… οσμή σκανδάλου οι πληρωμές του Οκτωβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Με αυξημένο προϋπολογισμό και αγορά όμορων αγροτεμαχίων τα Σχέδια Βελτίωσης – Τη Δευτέρα παραδίδεται στο ΥΠΑΑΤ η μελέτη για τις αναδιαρθρώσεις καλλιεργειών ΟΙ […] The post Διαβάστε στην «ΥΧ»: Τα σενάρια για την επιδότηση των λιπασμάτων appeared first on ypaithros.gr.
 • Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες στο Αμύνταιο την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου
  Σε κινητοποιήσεις προχωράνε την ερχόμενη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 11 στο κέντρο του Αμυνταίου με τα τρακτέρ τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής σύμφωνα με την απόφαση της σύσκεψης που διοργάνωσε ο αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας. Όπως αναφέρουν “Η μαζική συμμετοχή δείχνει το τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουμε αλλά ταυτόχρονα […] The post Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες στο Αμύνταιο την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου appeared first on ypaithros.gr.
 • Elevate Greece 2022: Έναρξη των 2ων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας
  Την διεξαγωγή των 2ων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Elevate Greece 2022” ανακοινώνει σήμερα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις εγγεγραμμένες νεοφυείς επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων – Elevate Greece.   Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θα διακριθούν από την συμμετοχή τους στα Βραβεία, κερδίζουν: Χρηματικά έπαθλα Δικτύωση με στρατηγικούς συνεργάτες από καταξιωμένες επιχειρήσεις και […] The post Elevate Greece 2022: Έναρξη των 2ων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας appeared first on ypaithros.gr.
 • Χρ. Μεγάλου – ESG Forum: Αύξηση βιώσιμης τραπεζικής δραστηριότητας κατά 9 δισ. ευρώ από το 2022 έως το 2025
  Ακολουθούν προς ενημέρωσή σας τα βασικά σημεία της ομιλίας του CEO της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστου Μεγάλου, στο Bloomberg ESG Forum: Demystifying The Green Agenda. Ο κ. Μεγάλου συμμετείχε στο πάνελ με θέμα “Perspectives: The rise and rise of the green agenda” και ανέφερε σχετικά «Σε συνδυασμό με τις χρηματοοικονομικές μας επιδιώξεις τα θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας, […] The post Χρ. Μεγάλου – ESG Forum: Αύξηση βιώσιμης τραπεζικής δραστηριότητας κατά 9 δισ. ευρώ από το 2022 έως το 2025 appeared first on ypaithros.gr.