Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ
Αρ. φύλλου 15085 Ιδρυτής: Ιωάννns Κόκκινοs ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 www.proinanea.gr e0,50
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΖΑΓΟΡΙ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ
Μάχη κατά των ελληνοποιήσεων Δέσμευση για ένταξη στον
Αύξηση του
Προϋπολογισμού
σε δεύτερn φάση
Μ. Βορίδηs: θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για κατάλογο τns Ουνέσκο
αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο
Σελ. 4Σελ. 11
Σελ. 7
ί μαΗ
Παράδειγμα προs μίμηση
η Mονάδα ΑΣΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Σελ. 3
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΔΩΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
Ενθουσιασμένοs
με το αγρόκτημα
στη Βελλά
ο Πρωθυπουργόςs
Επί τάπητ0s
Προβλήματα τοπικού
ενδιαφέροντοs
Διεξοδική ενημέρωση
για την Πορεία
των εργασιν
Σελ. 5
Υποσχέθη κε ενίσχυση
των συνεργασιν
Σελ. 5
Σελ.9

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τελειώνει η διορία για τις νέες ταυτότητες
  Νέες αστυνομικές ταυτότητες θα πρέπει να εκδώσουν όλοι πολίτες της Ελλάδας μέχρι τον Αύγουστο του 2026, αφού σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό, όποιο δελτίο ταυτότητας δεν τηρεί τις τεχνικές προδιαγραφές, παύει να ισχύει. The post Τελειώνει η διορία για τις νέες ταυτότητες first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έρχονται επιπλέον 20.000 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
  Τη δημιουργία 20.000 θέσεων σε παιδικούς σταθμούς και την κάλυψη όλων των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς με πρόγραμμα vouchers ύψους 360 εκατ. ευρώ προανήγγειλε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη. The post Έρχονται επιπλέον 20.000 θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΜΕΡ. ΤΖΟΥΦΗ -Στη Βουλή η αναστολή των τακτικών χειρουργείων
  Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη κατέθεσε η Νέα Αριστερά αναφορικά με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο «Αγία Σοφία». The post ΜΕΡ. ΤΖΟΥΦΗ -Στη Βουλή η αναστολή των τακτικών χειρουργείων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μηνιαία καταμέτρηση στο ρεύμα για έναν στους δύο καταναλωτές
  Σε μηνιαίο κύκλο καταμέτρησης έχει ενταχθεί το 53% των παροχών όλων των πελατών του ΔΕΔΔΗΕ πανελλαδικά, μέσα σε λιγότερο από 4 μήνες από την έναρξη του εν λόγω προγράμματος, ανακοίνωσε ο Διαχειριστής. The post Μηνιαία καταμέτρηση στο ρεύμα για έναν στους δύο καταναλωτές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Με την συνεργασία προχωρούν τα θέματα
  Τις  μεγάλες δυνατότητες του Νομού Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει στην επίσκεψή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης The post Με την συνεργασία προχωρούν τα θέματα first appeared on Πρωινά Νέα.