Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική|
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΕΤΟΣ 190 ΦΥΛΛΟ 4.53 | 1,005 Η ΚΩΔΙΚΟΣ
Κακένας πονοκέφαλος στο ξεκίημα
Ποσάντζη και Χατζητέτρο, αντίστοχα Υπό πλήρη έλεγχο η κτάσταση στις ενλόψ δύο σχολικές μονάδες. Συμπερασματικά, τούτο σημαίι
ότι το 10 Δημοτικό είναι το σολικό συμκρότημα με τα περισσότερα οφθαλμοφαμή (και μη Τροβλήματα, Σήμερα, πλην τν κ
Χατζηπέτρο, η :K φιλοξενεί τις σημαντικές επισημάνοεις της δηλσεις της Συμβούλου Ψυχικής Υγείας, Αμελικής Καβαλλιεράτου..
Του κέου σχολικού έτους για τους δευθυντές τυν σχολικνμονάδων Αο Δημοτικό και ΓΕA Κρας Νάξου,
Ποσάντζη και
Πάγιο πλέον το αίτημα
για δεύτερο Λύκειο
και Εσπερινό .
στη Νάξο
ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΕΟΥ
Την άμεση δρομολόγηση.
τρίτου Πλοίου στην ενδ0Κυκλαδική συγκοινωνία ζητά
τΟ ΕΠιμελητήριο Κυκλάδων
Ανεβάζει στροφές
ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια
Δουλειά
Ματθαίος Χατζηπέτρος
διευθυντής ΓΕΛ: εν έχουμε
Προβλήματα . Το δεύτερο
λύκειο Το Εσπερινό. .)
στο τακτικό
κομμάτι από
τον Θοδωρο
Αλμπάνη
και φιλικ
εν όψει :
ΣτΟ ΔΑΚ Νάξου, την Κυριακή,
(4:00 μ.μ.) το παιχνίδι κυπέλλου
Πανθηραϊκός- 0Φ Ιεράπετρας
Σπύρος Ποσάντζης
διευθυντής 4ου Δημοτικού:
KΜας δόθηκε μια αίθουσα Που
την χρειαζόμαστε .)

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν
    Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν Από τις 22 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 τίθεται σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών», ενώ από τις 24 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 το «Καλάθι του Πάσχα». Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ έως τις 4 Μαΐου […] The post Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν appeared first on Κυκλαδική.
  • Περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο – Το Σάββατο στη Σύρο
    Περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο – Το Σάββατο στη Σύρο Για το γύρο του Αιγαίου σε σχεδόν δέκα ημέρες ετοιμάζεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Αρχής γενομένης από το Σάββατο στη Σύρο και με αναχώρηση- κι επιστροφή- από το Λαύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα περιοδεύσει σε περίπου 30 μεγάλα και μικρά νησιά, από […] The post Περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο – Το Σάββατο στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Διήμερη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Σαντορίνη
    Διήμερη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Σαντορίνη Διήμερη επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, προσκεκλημένος του Δημάρχου Θήρας κ. Ν. Ζώρζου, προκειμένου να παρευρεθεί στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο κ. […] The post Διήμερη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Χρυσοστόμου Νάξου
    Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Χρυσοστόμου Νάξου Η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων τελέσθηκε την Τετάρτη 17-4-2024 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Νάξου. Την εσπερινή Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον Διάκονο π. Νεκτάριο Σκουλάτο. Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον […] The post Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Χρυσοστόμου Νάξου appeared first on Κυκλαδική.
  • Λιμεναρχείο Νάξου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας
    Λιμεναρχείο Νάξου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας Λόγω τελετής άφιξης ολυμπιακής φλόγας στη Νάξο την 19-04-2024 και στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σας ενημερώνουμε ότι: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-04-2024 ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 π.μ. ΕΩΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ. […] The post Λιμεναρχείο Νάξου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας appeared first on Κυκλαδική.