Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • 1268 τροχαίες παραβάσεις στην Ήπειρο
  Σε 23.082 ανήλθαν οι τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν σε 109.004 ελέγχους που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ, από τις 19 έως τις 25 Ιουνίου, σε όλη τη χώρα The post 1268 τροχαίες παραβάσεις στην Ήπειρο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Δεύτερος Κύκλος του Αφιερώματος στο Μίκη Θεοδωράκη
  Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζει τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του  Δεύτερου  Κύκλου του Αφιερώματος στο Μίκη Θεοδωράκη. The post Δεύτερος Κύκλος του Αφιερώματος στο Μίκη Θεοδωράκη first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Τέλος η αγωνία για χιλιάδες μαθητές
  Τέλος η αγωνία για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις καθώς ανακοινώθηκαν οι βαθμοί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας. The post Τέλος η αγωνία για χιλιάδες μαθητές first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Εκτοξεύθηκαν τα κρούσματα…
  Έσπασε το «φράγμα» των 20.000, ενώ την ίδια ώρα σημειώνεται σημαντική αύξηση στις νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία. The post Εκτοξεύθηκαν τα κρούσματα… first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σχολείου στην Ηγουμενίτσα
  Εξιχνιάστηκε ύστερα από άμεσες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας διάρρηξη σχολικού συγκροτήματος που έγινε στις 26 Ιουνίου στην Ηγουμενίτσα. The post Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σχολείου στην Ηγουμενίτσα first appeared on Πρωινά Νέα.