Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Βέλγιο: Σαλμονέλλα εντοπίσθηκε στο βασικό εργοστάσιο του παγκόσμιου κολοσσού της σοκολάτας Barry Callebaut
  Ο ελβετικός όμιλος Barry Callebaut, παγκόσμιος καλοσσός του κακάο και των προϊόντων σοκολάτας, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 30/6 ότι διέκοψε την παραγωγή στο εργοστάσιο του Βίσε στο Βέλγιο, το μεγαλύτερο στον κόσμο, μετά τον εντοπισμό σαλμονέλλας σε παρτίδα προϊόντων. «Οι ειδικοί μας για τον έλεγχο της ποιότητας εντόπισαν την λεκιθίνη ως πηγή της μόλυνσης», αναφέρεται σε […] The post Βέλγιο: Σαλμονέλλα εντοπίσθηκε στο βασικό εργοστάσιο του παγκόσμιου κολοσσού της σοκολάτας Barry Callebaut appeared first on ypaithros.gr.
 • North Evia – Samos Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για διακοπές με ενίσχυση στη Β. Εύβοια και τη Σάμο
  Τέθηκε σε λειτουργία στις 12 το μεσημέρι, η πλατφόρμα North Evia – Samos Pass μέσω της ιστοσελίδας vouchers.gov.gr. Σκοπός της πλατφόρμας είναι η στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας στην Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, μέσω της οικονομικής ενίσχυσης των ταξιδιωτών. Η δράση έχει συνολικό προϋπολογισμό 6 εκατ. ευρώ και περίπου 32 χιλιάδες δικαιούχοι θα μπορούν να […] The post North Evia – Samos Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για διακοπές με ενίσχυση στη Β. Εύβοια και τη Σάμο appeared first on ypaithros.gr.
 • Στις 15 /7 συζητείται στο Πρωτοδικείο η αγωγή της ΠΟΣΠΑΠΠΛΑ κατά της ΔΕΗ για τη ρήτρα
  Στις 15 Ιουλίου 2022 θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή κατά της ΔΕΗ αλλά και των άλλων παρόχων ενέργειας που κατέθεσαν τα μέλη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών για τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ΠΟΣΠΑΠΠΛΑ κατέθεσε και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Μονομελούς […] The post Στις 15 /7 συζητείται στο Πρωτοδικείο η αγωγή της ΠΟΣΠΑΠΠΛΑ κατά της ΔΕΗ για τη ρήτρα appeared first on ypaithros.gr.
 • Πληρώθηκαν εκκρεμότητες σε Βασική, Πράσινη και Συνδεδεμένες ύψους 74 εκατ. ευρώ
  Το ποσό των 74.095.225,04 € ανακοίνωσε πως πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ στις 28/6, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού σε συνολικά 747.854 δικαιούχους.  Από τις πληρωμές 30.399.711,17 € αφορούν εκκρεμότητες Πράσινης Ενίσχυσης, 9.329.018,73 € Βασικής, 7.258.328,47€ Συνδεδεμένης στην καλλιέργεια ρυζιού, 3.765.890,69€ Νέων Αγροτών κλπ. Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΥΠΑΑΤ Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις […] The post Πληρώθηκαν εκκρεμότητες σε Βασική, Πράσινη και Συνδεδεμένες ύψους 74 εκατ. ευρώ appeared first on ypaithros.gr.
 • Η CNAOC στη Γαλλία υποστηρίζει την οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων στο Bordeaux.
  Οι ομοσπονδία Ονομασιών Προστατευόμενης Προέλευσης προβληματίζεται σχετικά με τις πιθανές μεθόδους χρηματοδότησης που σχετίζονται με τη μείωση της υπερπαραγωγής της Περιφέρειας Gironde. Ερώτηση για το θέμα υποβλήθηκε στην κυβέρνηση από Γάλλο γερουσιαστή. «Είμαστε σαφώς αντιμέτωποι με μια δομική ανισορροπία στα κρασιά του Μπορντό. Τα αποθέματα είναι πολύ μεγάλα, δεν βλέπουμε πώς θα ανακάμψουν βραχυπρόθεσμα», αναφέρει […] The post Η CNAOC στη Γαλλία υποστηρίζει την οριστική εγκατάλειψη αμπελώνων στο Bordeaux. appeared first on ypaithros.gr.