Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική!
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΕΤΟΣ 190 1 ΦΥΛΛΟ 4.509 1,00ε ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
προσκήνιο της επικαιρότητας . Προ Τριν
Υπουργείο
Δα στόματος
ημερν,
Ανάπτυξης, με όλους τους συναρμοδίους υπουργούς για να βάλουμε μπρος τα Υδροπλάνα . Σολάζοντας τις εξελξεις που αφορούν στην δημιουργα υδατοδρομίνς
νησιά μας, ο Αντπεριφερειάρχης Μεταφορν - Ακτοπλοας.
και Επενδύσεων, Αδων Γεωρμάδη, η υπόθεση Υδατοδρόμα
Υπουργού Αναπτίξεως
Γεωργιάδης μλντας σε τηλεοπτική εκτομπή σημείωσε ότ. σε
και πάλι (δυνατά)
Αγες μέρες , μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε διυτουργική σύσκεψη
Επαρχος Νάξου, Αμοργού και Μικρν Κυκλάδων, Πάνης Μαργαρίτης, δήλωσε στην Κ
και Επικοινωνιν και
Γάνης Μαργαρίτης στην < Κ
Είναι μια μεγάλη επένδυση για ένανησίηδιμουργία και λεπουργα
υδατοδρομίουΗ
σελ. 8-9
0σο κι αν
Κολοκαιρινές διακοπές
ξένοιαστα και νόστιμαl
μεγαλνα
Κατά βάθος
έχω παραμείνει
ένα χαζό παιδίκς
St.Gerye
Plaza
Ge-riαυremt
Εξομολογείται ο
Διονύσης Σαββόπουλος
μεγάλος Τραγουδοποιός
ΣΕΛ 6, 7
ΚΟΥΠΟΝΙ
ΚΟΥΤΕΛΝΕΡΗΣ,
B μaderρο aς
ΙΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ
arkers sπι καλύτρο ι
ΕΚΠΤΩΣΗΣ
Ιοχύει από 05/08/2019
έως 11/08/2019
Με αγορές άνω των 50ε

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Μύκονος- Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού
    Μύκονος- Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού   Δίχως τέλος είναι τα περιστατικά ασυδοσίας στα ελληνικά νησιά με «πρωταγωνιστές» επιχειρήσεις, οι οποίες και στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκαν αντιμέτωπες με το νόμο. Πέρυσι το καλοκαίρι, η Μύκονος είχε βρεθεί σε περίοπτη θέση στην λίστα των νησιών όπου η νομοθεσία για τη χρήση αιγιαλού παραμένει κενό γράμμα. […] The post Μύκονος- Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού appeared first on Κυκλαδική.
  • Cycladic Identity : “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες στην Ίο”
    Cycladic Identity : “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες στην Ίο” Στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Cycladic Identity του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης θα παρουσιαστεί στην Ίο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Cinemathesis – “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”, την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 18.30 στην Αίθουσα Παπαπέτρου στη Χώρα Ίου. Είστε όλοι καλεσμένοι σε μια μικρή […] The post Cycladic Identity : “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες στην Ίο” appeared first on Κυκλαδική.
  • Παρατείνεται ως τις 2 Απριλίου η προθεσμία καταβολής οφειλών
    Παρατείνεται ως τις 2 Απριλίου η προθεσμία καταβολής οφειλών   Παράταση προθεσμίας καταβολής οφειλών έως τις 2 Απριλίου λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Παράταση έως και στις 2 Απριλίου των προθεσμιών καταβολής βεβαιωμένων οφειλών έδωσε η ΑΑΔΕ λόγω της ειδικής αργίας των διατραπεζικών συναλλαγών εξαιτίας του Καθολικού Πάσχα.     The post Παρατείνεται ως τις 2 Απριλίου η προθεσμία καταβολής οφειλών appeared first on Κυκλαδική.
  • Ποια προϊόντα ανατιμήθηκαν στο σούπερ μάρκετ
    Ποια προϊόντα ανατιμήθηκαν στο σούπερ μάρκετ   Το «φουλ της προσφοράς με ανατιμήσεις» ήταν το φύλλο που κέρδισε στο πόκερ της ακρίβειας τον Ιανουάριο, αν και η αύξηση των τιμών ήταν σαφώς ηπιότερη σε σχέση την αγριότητα των προηγούμενων μηνών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 25,4% των πωλήσεων στα σούπερ μάρκετ τον Ιανουάριο προήλθε από προϊόντα σε καθεστώς έκπτωσης, με […] The post Ποια προϊόντα ανατιμήθηκαν στο σούπερ μάρκετ appeared first on Κυκλαδική.
  • «Πνίγει» τη χώρα η αφρικανική σκόνη- Συστάσεις ειδικών
    «Πνίγει» τη χώρα η αφρικανική σκόνη   Συνεχίζεται και σήμερα, 28 Μαρτίου, η ζέστη και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το βαρομετρικό που έρχεται από Αφρική φέρνει υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να εκτοξεύεται ακόμα και στους 26 βαθμούς Κελσίου. Πιο αναλυτικά σήμερσα: Σε όλη τη χώρα προβλέπονται […] The post «Πνίγει» τη χώρα η αφρικανική σκόνη- Συστάσεις ειδικών appeared first on Κυκλαδική.