Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
ΕΤΟΣ 190
ΦΥΛΛΟ 4.505 | 1,00E | ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
ΤΡΙΤΗ30Ι0ΥΛΙΟΥ 2019
Τα φραφειοχρατικόν στο προσκήνιο, την ρι που από ο Υπουρείο Υποδομν και εταφορόν όλα είναι (σεδόν έτοιμα, προκειμένου να δοθεί η τελνή επολ
την ΔΟΥ Νέξου να κάει την τελιή της εκτίμηση ως προς την Τμή Μονάδος ανά στρέμμ, προκειμένου μ ηναυνδρομή και πρωτοβουλά του Δήμου Νάξου
κα Μικρόν Κικλάδων ναπρέξου στο Πρωτοδικείο Νάξου ο απαλλοτρσες για το αεροδρόμο πέκταση δαδρόμου προσεισεων και απογεισεων).
Το Υποδομν
κλείνοντας ουσιαστικά τον φάκελο <Απαλλοτρισεις Αεροδρομίου Νάξουν
και Μεταφορνν διόρθωσε τους πίνακες των δικαιούχων,
Στη Νάξο η ευθύνη
για ηις απαλλοτρισεις
-Η απάντηση από το ΥΠουργείο ΥΠΟδομν και
Μεταφορν προς τον Δήμο Νάξου και Μικρν
Κυκλάδων, ήρθε! Το Δημοτικό Συμβούλιο την ενέκρινε
κατά συντριπτική Πλειονοψηφία
ψήφσε η λαϊkή Συσπείρωση . .
Θα Πρέπει να γίνει η σχετική διόρθωση με
στοικεία του φερόμενου ιδιοκτήτη και ενσυνεχεία να
γίνει ορθή επανά ληψη της Απόφασης του Δημοτικού
Συμβουλίου Νάξου και Μικρν Κυκλάδων την οnοα μας
eroστείλατε, , aναφέρει στο τελευταίο Προς τον Δημο
Νάξου και Μικρν Κυκλάδων έγραφό
ΥΠοδομν και Μεταφορν .
ακριβή
Αμοργός Τραυματίστηκε 17χρ0νη
Που έκανε βουτά στη θάλασσα
από ύψος Πέτε μέτρων
των μελν του. Λευκό
Υπουργείο
του το
ΕιΣας ενημερνουμε ότι Πρέπει να γνει διόρθωση στον
κτηματολογικό Πίνακα που μας έχετε αποστείλει. .
ΣΕΛΙΔΕΣ 8.10
Καλοκαιρινές διακοπές
νόστιμα!
ξένοιαστα και
Αστυνομικός
Διευθυντής
Εανά οι γουρούνες
στα νησιά
St.Gerye
Κυκλάδων ο
P.laza
Κωνσταντίνος
Ανθούλης
talerasιαUαnt

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Στην κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών της Αυστραλίας και της Βρετανίας η Μήλος
    Στην κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών της Αυστραλίας και της Βρετανίας η Μήλος Το νησί της Μήλου κατατάσσεται ψηλά στις προτιμήσεις των Αυστραλών και Βρετανών ταξιδιωτών, με τις μοναδικές παραλίες και το ηφαιστειακό τοπίο του. Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών από Αυστραλία κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com που αναφέρει ότι το νησί έχει πρόσφατα […] The post Στην κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών της Αυστραλίας και της Βρετανίας η Μήλος appeared first on Κυκλαδική.
  • Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το διάστημα 19/4-13/5
    Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το διάστημα 19/4-13/5 Στο πλευρό των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στέκεται σε ακόμη μία περίπτωση η Blue Star Ferries. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 50% σε Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το χρονικό διάστημα από 19/04/24 έως 13/05/24. Η Blue Star Ferries αναφέρει τα […] The post Blue Star Ferries: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το διάστημα 19/4-13/5 appeared first on Κυκλαδική.
  • Ελαιόλαδο: Είδος πολυτελείας για το ελληνικό νοικοκυριό
    Ελαιόλαδο: Είδος πολυτελείας για το ελληνικό νοικοκυριό Στα ύψη οι τιμές του ελαιόλαδου στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να το κάνει απαγορευτικό για τους Έλληνες καταναλωτές. The post Ελαιόλαδο: Είδος πολυτελείας για το ελληνικό νοικοκυριό appeared first on Κυκλαδική.
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 19 Απριλίου – Που θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση
    Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 19 Απριλίου – Που θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση Ο καιρός αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση. Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες και η μεγάλη υποχώρηση της θερμοκρασίας. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Επιδείνωση του καιρού […] The post Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 19 Απριλίου – Που θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Κέα και Ίο
    Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Κέα και Ίο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -78χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ¨ Ν.Τ. 25, -66χρονης και 74χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο […] The post Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Κέα και Ίο appeared first on Κυκλαδική.