Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα ανόργανα λιπάσματα παλαιών προδιαγραφών
  Πήρε ΦΕΚ η ΚΥΑ σύμφωνα με την οποία, καθορίζονται οι απαιτήσεις και οι τεχνικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα λιπάσματα που θα φέρουν τη σήμανση «λίπασμα παλαιών προδιαγραφών», τα οποία παράγονται ή/και κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά έως 15.12.2022 το αργότερο. Επίσης, δημοσιεύεται ο κατάλογος των τύπων λιπασμάτων με σήμανση «λίπασμα παλαιών προδιαγραφών». Υπενθυμίζεται ότι […] The post Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα ανόργανα λιπάσματα παλαιών προδιαγραφών appeared first on ypaithros.gr.
 • Πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά η «Γιορτή Ψαριού» στο Αιτωλικό
  Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/9 στο Αιτωλικό  για τη γιορτή ψαριού ενώ νωρίτερα έλαβε χώρα ο 15ος Αγώνας Δρόμου Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Η  «Γιορτή Ψαριού» που αποτελεί θεσμό κάθε Σεπτέμβριο και πραγματοποιήθηκε  και φέτος στη πλατεία και στα σοκάκια του νησιού, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Δήμο […] The post Πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά η «Γιορτή Ψαριού» στο Αιτωλικό appeared first on ypaithros.gr.
 • Νέα έρευνα διαΝΕΟσις για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Ελλάδα
  Σε μια εποχή αλλεπάλληλων οικονομικών κρίσεων, υψηλού πληθωρισμού, ραγδαίων κοινωνικών και τεχνολογικών αλλαγών, ένα από τα θέματα που βρίσκονται σταθερά ψηλά στην ατζέντα κυβερνήσεων, φορέων και επιχειρήσεων είναι το θέμα της εκπαίδευσης. Και μάλιστα, το ειδικότερο θέμα της κατάρτισης των εργαζομένων με τις δεξιότητες που χρειάζεται η αγορά σήμερα και τις δεξιότητες που θα χρειαστεί […] The post Νέα έρευνα διαΝΕΟσις για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Ελλάδα appeared first on ypaithros.gr.
 • Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των αγροτών με κατάλληλες χρηματοδοτικές λύσεις
  Το θέμα της αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιουργούν οι δράσεις της Αγροδιατροφής του Ταμείου Ανάκαμψης, του νέου Αναπτυξιακού Νόμου και του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με τη χρηματοδοτική στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς παρουσίασε ο Senior Director Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς κ. Ιωάννης Χανιωτάκης, μιλώντας σε Ημερίδα με θέμα “Ευκαιρίες και Προοπτικές του Αγροδιατροφικού Τομέα”, που […] The post Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει τα επενδυτικά σχέδια των αγροτών με κατάλληλες χρηματοδοτικές λύσεις appeared first on ypaithros.gr.
 • Πιστοποίηση της νέας Βιομηχανίας Επεξεργασίας Κοτόπουλου της ΠΙΝΔΟΣ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IFS
  Μια ακόμα πιστοποίηση για την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων του έλαβε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωάννινων ΠΙΝΔΟΣ, για τη νέα Βιομηχανία Επεξεργασίας Κοτόπουλου (ΒΕΚ) που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2021. Η πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IFS (International Featured Standard) Food 7, σχετικό με την ασφάλεια και την ποιότητα επεξεργασμένων […] The post Πιστοποίηση της νέας Βιομηχανίας Επεξεργασίας Κοτόπουλου της ΠΙΝΔΟΣ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IFS appeared first on ypaithros.gr.