Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Προτεραιότητα η προώθηση των έργων του Δήμου
  Στις πολλαπλές δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουν όλοι οι δήμοι της χώρας αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωαννιτών Βασίλης Ζωγράφος The post Προτεραιότητα η προώθηση των έργων του Δήμου first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μικρό το όφελος της 4ης δόσης για τους υγιείς νέους ανθρώπους
  «Συναγερμός» έχει σημάνει με την έξαρση που παρατηρείται στα κρούσματα του κορωνοϊού ενώ οι υποπαραλλαγές Όμικρον 4 και 5 είναι αυτές που φαίνεται να κυριαρχούν. The post Μικρό το όφελος της 4ης δόσης για τους υγιείς νέους ανθρώπους first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ – Νέα χρηματοδότηση 441.000 ευρώ στους Δήμους της Άρτας
  Με συνολικό ποσό 441.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθούν οι Δήμοι της Άρτας για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους. The post ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ – Νέα χρηματοδότηση 441.000 ευρώ στους Δήμους της Άρτας first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -Με επιτυχία η συμμετοχή στον Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο
  Πρόσφατα έγιναν γνωστά τα στατιστικά στοιχεία παρακολούθησης της ζωντανής αναμετάδοσης στα οποία αναφέρεται ότι υπήρξαν περισσότεροι από 800 συμμετέχοντες ειδικοί Ιατροί The post ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -Με επιτυχία η συμμετοχή στον Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Έργα στα αντλιοστάσια Γλυκής- Κυψέλης του ΤΟΕΒ Αχέροντα
  Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση  του έργου για τη βελτίωση αντλιοστασίων Α/Σ 1 (Γλυκής) και Α/Σ 4 (Κυψέλης) The post Έργα στα αντλιοστάσια Γλυκής- Κυψέλης του ΤΟΕΒ Αχέροντα first appeared on Πρωινά Νέα.