Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Προβληματισμός από την αύξηση των κρουσμάτων
  Μόνοι μας …φαίνεται πως θα κληθούμε να αποφασίσουμε εάν θα κάνουμε ή όχι την τέταρτη δόση εμβολίου για την προστασία από τον κορωνοϊό. The post Προβληματισμός από την αύξηση των κρουσμάτων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Τίτλοι τέλους για την Ακαδημία Βελλάς
  Οι τελευταίοι 41 φοιτητές στα Τμήματα Ιερατικών Σπουδών και Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής αντίστοιχα, παρέλαβαν τα πτυχία τους από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμο The post Τίτλοι τέλους για την Ακαδημία Βελλάς first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Λήγει την 1η Ιουλίου το καθεστώς μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες και αντισηπτικά
  Τα αγαθά και οι υπηρεσίες που αλλάζουν συντελεστή Φ.Π.Α. από την 1η.7.2022 με την επιφύλαξη τυχόν νέας νομοθετικής παρέμβασης από το Υπ.Οικονομικών The post Λήγει την 1η Ιουλίου το καθεστώς μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες και αντισηπτικά first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΣΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – «Μοχλός ανάπτυξης οι επενδύσεις σε Σκαραμαγκά και Ελληνικό»
  Σημαντικές ρυθμίσεις για δύο μεγάλες επενδύσεις στη χώρα, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και το Καζίνο Ελληνικού, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που συζητήθηκε την Παρασκευή στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. The post ΣΤ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – «Μοχλός ανάπτυξης οι επενδύσεις σε Σκαραμαγκά και Ελληνικό» first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Πρώτο ραντεβού στις 30 Ιουνίου για τον ΠΑΣ
  Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα να έχει την πρώτη της συγκέντρωση για να ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις, στις 30 Ιουνίου. The post Πρώτο ραντεβού στις 30 Ιουνίου για τον ΠΑΣ first appeared on Πρωινά Νέα.