Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΕΤΟΣ 190 ΦΥΛΛΟ 4.490 1,006 | ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
ΑΝΑΚΟΙΝΩΟΗΚΕ ΧΟΕΣ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Υπερυπουργός Εργασίας, ο Γιάνwης Βρούτσης
Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ 61 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΣΥΡΙΖΑ
TOULΗΗ0 ΗΤΕΡΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ewκαδιβίμΗΗ
ΜΟΙΚΥΚΛέΠΝ
ΕΚDIIΟΠΕΡΦΕΡΕΑ
ΝEMEΥ ΟΜΟN
ΗΕΤΗΜΜ ΑΙΑ Ε .
NΗ Α iuνλ
σελ.7/
Τα κκάστρα"
η εμπιστοσύνην,
οι κανατροπέν
και η εκλογική
συμπεριφορά
των Κυκλαδιτν
-) ΕΛΤΑ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σήμα κίνδυνου από τους γιατρούς για την αφρικανική σκόνη
    Σήμα κίνδυνου από τους γιατρούς για την αφρικανική σκόνη Ο άνθρωπος με την κελεμπία δεν είναι Αιγύπτιος αλλά Καλαματιανός. Βρίσκεται στην εξωτική Καλαμάτα και έσπευσε να προσαρμοστεί ενδυματολογικά στα νέα δεδομένα που έφερε η αφρικανική σκόνη στην πόλη του. Και κάπως έτσι η πλατφόρμα του «X», πρώην twitter «πήρε» φωτιά. «Ο άνθρωπος δεν υπάρχει λέμε! […] The post Σήμα κίνδυνου από τους γιατρούς για την αφρικανική σκόνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς
    Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την Μεγάλη Δευτέρα 01.05, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε την συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική και πανεργατική 24ωρη απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς την οποία προκήρυξε η ΓΣΕΕ. Η απεργία, η οποία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων πανελλαδικά, θα αρχίσει […] The post Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς appeared first on Κυκλαδική.
  • Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές για την τιμή του οβελία
    Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές για την τιμή του οβελία Σκληρές διαπραγματεύσεις με στόχο να βρουν την χρυσή τομή σε ό,τι αφορά την τιμή του οβελία ενόψει του Πάσχα, πραγματοποιούν ήδη κτηνοτρόφοι και κρεοπώλες, με τους μεν πρώτους να σημειώνουν ότι δεν πρόκειται να πουλήσουν αμνοερίφια σε μέση τιμή κάτω των 8 ευρώ/κιλό και […] The post Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές για την τιμή του οβελία appeared first on Κυκλαδική.
  • Λιμάνι Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τον απόπλου του Blue Star Naxos για Πάρο
    Λιμάνι Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τον απόπλου του Blue Star Naxos για Πάρο Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μια γυναίκα μέσης ηλικίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά λίγο πριν τον απόπλου του πλοίου Blue Star Naxos για Πάρο με ώρα αναχώρησης στις 5:30 το απόγευμα […] The post Λιμάνι Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τον απόπλου του Blue Star Naxos για Πάρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Νάξος: Επέστρεψε στην Αθήνα η πτήση της Olympic Air εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας
    Νάξος: Επέστρεψε στην Αθήνα η πτήση της Olympic Air εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας Το δρόμο της επιστροφής προς το “Ελ. Βενιζέλος” από τη Νάξο, πήρε η μεσημεριανή (14:00) πτήση της Ολυμπιακής. Το αεροσκάφος της Olympic Air ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό τη Νάξο, ωστόσο η χαμηλή ορατότητα, εξαιτίας της αφρικάνικης σκόνης, που πλήττει αυτές […] The post Νάξος: Επέστρεψε στην Αθήνα η πτήση της Olympic Air εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας appeared first on Κυκλαδική.