Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών είχε ο Δήμαρχος
  Με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ συναντήθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Οικονομικής Διπλωματίας Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου. The post Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών είχε ο Δήμαρχος first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Παρεμβάσεις που αλλάζουν το κέντρο της πόλης
  Στο Πράσινο Ταμείο με χρηματοδότηση 762.430 ευρώ εντάχθηκε το έργο του Δήμου Ιωαννιτών «Ολοκλήρωση συνδέσεων υφιστάμενων δικτύων πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων» με συνολικό προϋπολογισμό  1,3 εκατομμύρια ευρώ. The post Παρεμβάσεις που αλλάζουν το κέντρο της πόλης first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Ρεκόρ συμμετοχών ελλήνων και ξένων αθλητών
  Ξεκινά στις 3 Ιουλίου το ITF IOANNINA CUP στο Πάρκο Πυρσινέλλα  - Στους αγώνες συμμετέχει και ο Πέτρος Τσιτσιπάς The post Ρεκόρ συμμετοχών ελλήνων και ξένων αθλητών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αναμένουν «πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση των έργων ανάπλασης
  Εν αναμονή της ένταξης και της χρηματοδότησης του έργου ανάπλασης του Πάρκου Πυρσινέλλα τελεί ο δήμος Ιωαννιτών. The post Αναμένουν «πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση των έργων ανάπλασης first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Θ. ΜΠΕΓΚΑΣ – «Προοδευτικό για εμάς είναι κάθε καινούργιο και καινοτόμο»
  Σημείο αφετηρίας για τις επόμενες εκλογές θα μπορούσε να θεωρηθεί η ολομέλεια της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα», η πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, για πρώτη φορά μετά την πανδημία. The post Θ. ΜΠΕΓΚΑΣ – «Προοδευτικό για εμάς είναι κάθε καινούργιο και καινοτόμο» first appeared on Πρωινά Νέα.