Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Εθελοντική αιμοδοσία στην Ανατολή
  Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολής Ιωαννίνων «Ανατολής Ελπίδα», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία The post Εθελοντική αιμοδοσία στην Ανατολή first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Από τις 27 Ιουνίου η εφαρμογή της
  Διαθέσιμη από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα είναι για 121.000 εργαζομένους σε όλες τις τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας καθώς και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ η εφαρμογή για την ψηφιακή κάρτα εργασίας. The post ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Από τις 27 Ιουνίου η εφαρμογή της first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Παράταση για τις δηλώσεις
  Μονόδρομος ήταν η ανακοίνωση της παράτασης ενός μηνός που αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. The post Παράταση για τις δηλώσεις first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Να προχωρήσουν οι ενέργειες για νέο Αστυνομικό Μέγαρο
  Να προχωρήσουν οι ενέργειες και οι διαδικασίες για την κατασκευή νέου Αστυνομικού Μεγάρου στα Ιωάννινα ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου. The post Να προχωρήσουν οι ενέργειες για νέο Αστυνομικό Μέγαρο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Προβληματισμός από την αύξηση των κρουσμάτων
  Μόνοι μας …φαίνεται πως θα κληθούμε να αποφασίσουμε εάν θα κάνουμε ή όχι την τέταρτη δόση εμβολίου για την προστασία από τον κορωνοϊό. The post Προβληματισμός από την αύξηση των κρουσμάτων first appeared on Πρωινά Νέα.