Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Τα κλειδιά για την αύξηση των αεροπορικών πτήσεων
  Τα ανταποδοτικά οφέλη, ο συντονισμός των κινήσεων και οι χώρες που ενδιαφέρουν The post Τα κλειδιά για την αύξηση των αεροπορικών πτήσεων first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα
  Συνάντηση για τη διαχείριση απορριμμάτων μεταξύ Περιφέρειας, ΦΟΣΔΑ και Δημάρχων The post Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Πρόσβαση σε φυσικό αέριο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
  Ξεκινά μέχρι το τέλος του έτους να κατασκευάζεται στην πόλη το δίκτυο χαμηλής πίεσης με αρχικό σχεδιασμό για 2.650 συνδέσεις The post Πρόσβαση σε φυσικό αέριο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Δύο όλμοι σε οικόπεδο στην Κενάν Μεσαρέ
  Απομακρύνθηκαν από τον Στρατό Ξηράς Δύο όλμους, απομεινάρια του Β. Παγκοσμίου πολέμου και πιθανότατα του ιταλικού στρατοπέδου που βρισκόταν στην περιοχή, απομάκρυναν με ασφάλεια, πυροτεχνουργοί του Στρατού Ξηράς, αργά το απόγευμα, από οικόπεδο παραπλεύρως της Κενάν Μεσαρέ. Στο χώρο εκτελούνταν το πρωί εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης, όταν οι εργάτες εντόπισαν θαμμένα στο χώμα τα τμήματα […] The post Δύο όλμοι σε οικόπεδο στην Κενάν Μεσαρέ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Υπολογίζει σε επιστροφές ο Στάικος
  Μπιλμπάο και Ριένστρα θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο The post Υπολογίζει σε επιστροφές ο Στάικος first appeared on Πρωινά Νέα.