Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΛΩΝ
Κυκλαδική
ΤΡΙΤΗ 11ΟΥΝΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 19 ΦΥΛΛΟ 4.475 Η1,00 ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Η Οργάνωση Μελν Νάξου και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων συνδιοργάνωσαν το Προηγούμενο Σάββατο, στο Δημαρχείο Νάξου την εκδήλωσn: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις Κυκλάδες. Πλην της κας Αγγελατάκη Αλέκας, Ποu λόγω ανειλημμένων υποχρεσεων
απουσίαζε το παρνν στην εν λόγω εκδήλωση έδωσαν οι άλλοι Πέντε συνυποψήφιοί της, οι κκ. Γάκης Αντνης, Μανιός Μικόλαος, Ρήγου Ιρέν (Ειρήνη), Συρί.
yος Αντνιος, Συρμαλένος Μικόλαος Που από το βήμα της εκδηλσεως Πήραν τον λόγο , για να κάνουν τις επισημάνσεις και τα σχόλια τους ς
δράγμα,ηλεκτρική διασύνδεση και Νοσοκομείοτα συν^ Του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο εν οψει εκλογν
Φωτιά-καμπανάκι στον
Αγιο Προκόπιο Νάξου,
ξεκίνημα την
οι 3H
καλοκαιρινής περιόδου
Νίκος Μανιός
Αντνης Συρίγος Νίκος Συρμαλένιος
Οι στιγμές αυτές Που ζουμε
τρα Πράγματι είναι ιστορικές ,
διότι σε λίγες μέρες κρίνεται
το μέλλον της χραις για
τα επόμενα τουλάχΜστον
τέσσερα χρόνια ..
αΚάνουμε μια τρομερή
δουλειά, σαν κυβέρνηση
εννο, στον τομεα
Εμείς , Πιστεύουμε ότι αυτό
(σ σ.: η Πόλωση) Πρέπει
να μείνει στο Πλαίσιο της
Πολιτικής αντιπαράθεσης ,
στο Πλαίσιο της Πολιτικής και
της Παραγωγικής
ανασυγκρότησης και των
Κυκλάδων . . D
σελ. 4
των Πολιτικν ).
) ΕΛΤΑ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • “Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ανάφη
    “Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ανάφη “Στα σκαριά” βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ανάφη, σύμφωνα με το bizznes.gr. Το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης υπαρχόντων κατοικιών σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, νομιμοποίηση και ανέγερση νέων ισόγειων κτιρίων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 4 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Συκαμιά. Για το […] The post “Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ανάφη appeared first on Κυκλαδική.
  • Διακομιδή 35χρονης από τη Νάξο στη Σύρο
    Διακομιδή 35χρονης από τη Νάξο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: -35χρονης, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.Ν. 67. The post Διακομιδή 35χρονης από τη Νάξο στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Επίσημο: Στα 830 ευρώ από 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός
    Επίσημο: Στα 830 ευρώ από 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται κατά 50 ευρώ.«Με τα μόνιμα μέτρα που λαμβάνουμε που θα ισχύουν και μετά το πέρας της […] The post Επίσημο: Στα 830 ευρώ από 1η Απριλίου ο κατώτατος μισθός appeared first on Κυκλαδική.
  • Επιστρέφει στα δρομολόγια το Εξπρές Σκοπελίτης
    Επιστρέφει στα δρομολόγια το Εξπρές Σκοπελίτης Επιστρέφει στα δρομολόγια από σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου το πλοίο ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ. Ολοκλήρωσε την περίοδο συντήρησης και ετήσιας ακινησίας του και θα εξυπηρετεί κανονικά τη γραμμή Νάξου – Αμοργού – Μικρών Κυκλάδων με καθημερινά δρομολόγια. The post Επιστρέφει στα δρομολόγια το Εξπρές Σκοπελίτης appeared first on Κυκλαδική.
  • Πλήρως ανακαινισμένο το κλειστό προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ μέσα σε 3 μήνες
    Πλήρως ανακαινισμένο το κλειστό προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ μέσα σε 3 μήνες Γ. Βρούτσης: «Δεσμεύτηκα ότι θα ανοίξουμε μια καινούργια σελίδα για τις συνθήκες προετοιμασίας των πρωταθλητών μας και σήμερα, βλέποντας τα μάτια τους να λάμπουν από χαρά, γέμισα ικανοποίηση» Αυτοψία στο ανακαινισμένο κλειστό προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ, πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. […] The post Πλήρως ανακαινισμένο το κλειστό προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ μέσα σε 3 μήνες appeared first on Κυκλαδική.