Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Φωνή της Καστοριάς:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΦΩΝΗΤΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Έτος 73ο | Τιμή Φύλ. 0,50 ευρ || Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 Ι Αρ. Φύλλου. 3571
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ
Συγχαρητήρια της Κατερίνας
Σπύρου στον Γ. Κορεντσίδη
δείχνοντας κλίμα συνεργιασίας
Σελ. 10-11
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ
Σελ. 3,9
αποτελέσματα
εκλογικν
Τμημάτων
Δήμου
Καστοριάς
στον Α ' & B'
Δημοτικν
εκλογν
Εκλέχτηκε Δήμαρχος
Καστοριάς με 62,37%
Στο 63,09% η αποχή!
Γ. Κορεντσίδης:
IΝίκη της Καστοριάς. Νίκη όλων
των πολιτν του Δήμου Καστοριάςν
Σελ. 2.4-5
Δωρεά οχημάτων Σ
Διαδριατικού
Αγωγού Φυσικού
Αερίου
(ΤAΡ AG)
Οι νέες ειδικότητες
στις ΕΠΑΣ. ΟΑΕΔ
Καστοριάς
για το σχολικό έτος
2019-2020
ΤΟ Περιφερετικό Τμήμι
του ΕΕΣ Καστοριάς συνεχίζει
1ς δράσεις του
Αποκεντρωμένη
Διοίκηση
Ηπείρου-Δυτικής
Μακεδονίας
Εγγραφές έως τις 30-08-2019
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
fonikastorias.gr
Σελ. 8

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Σύνδεσμος Ξενοδόχων Π.Ε Καστοριάς: Ευχαριστήρια επιστολή στο Μουσικό Σχολείο Καστοριάς
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει θερμά την Διευθύντρια κυρία Βαρβάρα Μπελερή και το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για την άψογη διοργάνωση της “ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ”. Τέτοιες ενέργειες ενισχύουν το τουριστικό προφίλ της Π.Ε. Καστοριάς και θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές τέτοιων προσπαθειών. Θερμά συγχαρητήρια. Με τιμή Δ.Σ. Συνδέσμου Ξενοδόχων  Περιφερειακής Ενότητας  Καστοριάς The post Σύνδεσμος Ξενοδόχων Π.Ε Καστοριάς: Ευχαριστήρια επιστολή στο Μουσικό Σχολείο Καστοριάς appeared first on Φωνή της Καστοριάς.
  • Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η έναρξη της δράσης “Ανασύσταση της οδού Μητροπόλεως μέσω της Τέχνης” (φωτο+vid)
    Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στα “εγκαίνια” της ανοικτής έκθεσης/δράσης “Ανασύσταση της οδού Μητροπόλεως μέσω της Τέχνης”. 14 καλλιτέχνες παίρνουν μέρος εκθέτοντας τις δημιουργίες τους στην οδό Μητροπόλεως, στους αριθμούς 45,47 και 49 όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Οι καλλιτέχνες: Αγάπη Μπάγκου Αναστασία Τρυγούτη Carla Blasco Aguirre Γιώργος Παλιάτσιος Δημήτρης Μητσόπουλος Κατερίνα Ξανθά Κώστας Ρήμος Μάρκος Ντέμκας Μάγδα Ούσλη Νατάσσα Νούτση Πάνος Ζήζος Παρασκευή Κωστοπούλου Περικλής Μήτσιου Χρήστος Λιάνο Η ομάδα υποστήριξης: Ανδρέας Κυπαρίσσης Δημή
  • Η παρουσίαση του BAJA GREECE 2024 στο Άργος Ορεστικό!
    Παρουσιάστηκε πριν από λίγο στο Άργος Ορεστικό το BAJA GREECE 2024 το οποίο πλέον ανήκει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIA! Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν αντιπρόσωποι φορέων και χορηγοί του Rally Baja καθώς και δημοσιογράφοι. Στην διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε όσους συνέβαλαν και συμβάλουν στο να γίνει πραγματικότητα και να διεκπεραιωθεί το Baja Greece στο Άργος Ορεστικό, καθώς απονεμήθηκε και ένα αναμνηστικό δώρο στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, ένα υπέροχο ψηφιδωτό με τον “σκεπτόμενο”, που αποτελεί και το σύμβολο-λογότυπο του Δήμου Άργους Ορεσ
  • Πασχαλινό Bazaar από τον Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς
    Πασχαλινό Bazaar  διοργάνωσε σήμερα ο  Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς. Πασχαλινά  διακοσμητικά  αρωματικά φυτά κ.α., διέθετε ο  σύλλογος. Τα έσοδα και από αυτή την εκδήλωση  θα διατεθούν για την ενίσχυση των απόρων σπουδαστών της περιοχής μας. The post Πασχαλινό Bazaar από τον Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς appeared first on Φωνή της Καστοριάς.
  • Το Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου “Μαζί σου”
    Χειροποίητες λαμπάδες και πολλά άλλα πασχαλινά είδη  μπορούσε να βρει κανείς στο Bazaar του  Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων Με Νεοπλασματική Ασθένεια και  Φίλων Αυτών «ΜΑΖΙ  ΣΟΥ». Στην εκδήλωση που έγινε στο Εμπορικό Κέντρο  συμμετείχαν και μαθητές του  ΕΠ.ΑΛ Καστοριάς. The post Το Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου “Μαζί σου” appeared first on Φωνή της Καστοριάς.