Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΤΕΤΑΡΤΗ

22

ΜΑΪΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5142

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΕΥΘΥΜΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

Ανησυχία από τα Ρίχτερ
στην Ανδραβίδα
ΣΕΛ. 2

ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Μια ψήφος»
κάνει
τη διαφορά
ΣΕΛ. 17

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ:

«Όλοι µαζί
απ’ την αρχή»
ΣΕΛ. 4

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ

Πολιορκία

µε αντίσκηνα!
ΖΗΤΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
ΕΝΑΛΛΑΞ ΟΙ... ΤΑΦΕΣ ΣΤΑ ∆ΥΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ
ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΣΕΛ. 38

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ:

Είµαστε
περήφανοι για
τον «Άγ. Ανδρέα»

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ

ΑΛ. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ «Γ»

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ∆ΙΑΚΟΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Για µια πόλη
µε προοπτική

«Μπορούµε
να είµαστε και
πρώτη δύναµη»

Εκτός λειτουργίας
παραµένει
ο Οδοντωτός

ΑΠΟΨΕ (7.30) Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΜΑΙΖΩΝΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗ
ΣΕΛ. 45

ΣΕΛ. 7

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Η Νέα Πάτρα
πάνω από
κόµµατα»
ΣΕΛ. 9

Η χώρα σύντοµα
σε εθνικές
εκλογές
ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Θ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΗ «Γ»
ΣΕΛ. 11, 51

ΣΕΛ. 10

ΣΕΛ. 20



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του – Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα
    Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης εντός της Βουλής. Του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο. Περισσότερα σε λίγο… Το άρθρο Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του – Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Βορίδης: Ο Βελόπουλος αλιεύει στα θολά νερά της καλλιέργειας της βίας, της τοξικότητας και του διχασμού
    Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή στο action24 ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης ξεκίνησε από το περιστατικό βιαιοπραγίας στη Βουλή, την Τετάρτη, περιγράφοντάς το ως «εξαιρετικά δυσάρεστο». Εν συνεχεία, αφού θύμισε ότι αντίστοιχα επεισόδια είχαν σημειωθεί και παλαιότερα, σχολίασε ότι πολλές φορές η ψήφος διαμαρτυρίας καταλήγει στο να εκλέγονται εκπρόσωποι που δεν τιμούν την εντολή την οποία […] Το άρθρο Βορίδης: Ο Βελόπουλος αλιεύει στα θολά νερά της καλλιέργειας της βίας, της τοξικότητας και του διχασμού εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη �
  • Κασσελάκης: Επίσκεψη στην Κάλυμνο ενόψει των ευρωεκλογών
    Στην Κάλυμνο έφτασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στην πόλη και συνομίλησε σε θερμό κλίμα με πολλούς κατοίκους του νησιού, αμέσως μετά την άφιξή του στο λιμάνι της Καλύμνου. Οι πολίτες της Καλύμνου που συνομίλησαν στον Στ. Κασσελάκη αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο αυτό της […] Το άρθρο Κασσελάκης: Επίσκεψη στην Κάλυμνο ενόψει των ευρωεκλογών εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μαρινάκης για Σπαρτιάτες: Η κυβέρνηση δεν επιθυμεί καμία τέτοια ψήφο, άλλοι ψαρεύουν σε θολά νερά
    Στην κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το κόμμα των «Σπαρτιατών» αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι είναι σε δύσκολη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να κάνει το μαύρο – άσπρο, αλλά όπως σημείωσε, «είναι τόσο συντριπτικά τα δεδομένα όσον αφορά στη στάση του που μπορεί να τετραγωνιστεί νωρίτερα ο κύκλος […] Το άρθρο Μαρινάκης για Σπαρτιάτες: Η κυβέρνηση δεν επιθυμεί καμία τέτοια ψήφο, άλλοι ψαρεύουν σε θολά νερά εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη εν
  • Πάτρα: Την Παρασκευή η κηδεία της συνταξιούχου νηπιαγωγού Νότας Σερέτη
    Ένας πνευματικός άνθρωπος, μία καλοσύνατη γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, στην ευαίσθητη νηπιακή τους ηλικία και στην πρώτη τους επαφή με την εκπαίδευση, η Παναγιώτα (Νότα) Σερέτη, το γένος Φραντζόλα, συνταξιούχος Νηπιαγωγός «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Η εκλιπούσα βρέθηκε στην Πάτρα σε νεαρή ηλικία και […] Το άρθρο Πάτρα: Την Παρασκευή η κηδεία της συνταξιούχου νηπιαγωγού Νότας Σερέτη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.