Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Επίσκεψη στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ
  Στο Πολυδύναμο Κέντρο  του ΟΚΑΝΑ στην Πρέβεζα βρέθηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος The post ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Επίσκεψη στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Μεταβολή και πίσω οι πυροσβέστες
  Ανάκληση για την απόφαση του αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος για τη μετακίνηση πυροσβεστών από την Ήπειρο στην Αχαΐα The post Μεταβολή και πίσω οι πυροσβέστες first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΠΡΕΒΕΖΑ – Σε χρήση δόθηκε ο πεζόδρομος της παραλίας
  Ολοκληρώθηκε το έργο επισκευής των κρηπιδωμάτων στο τμήμα του παραλιακού μετώπου της Πρέβεζας, με τα προστατευτικά να αποτελούν παρελθόν  και τη πρόσβαση να είναι ελεύθερη για όλους. The post ΠΡΕΒΕΖΑ – Σε χρήση δόθηκε ο πεζόδρομος της παραλίας first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Με επιτυχία οι δακτυλιώσεις πελαργών
  Μικρές εκπλήξεις, μεγάλες χαρές με τους πελαργούς που επιστρέφουν, ολοκληρώθηκαν οι δακτυλιώσεις νεοσσών πελαργών σε φωλιές του λεκανοπεδίου και του Παρακαλάμου The post Με επιτυχία οι δακτυλιώσεις πελαργών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των Νέων Γεωργών
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αναλυτικό αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της δικής τους αίτησης The post Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των Νέων Γεωργών first appeared on Πρωινά Νέα.