Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Karfitsa:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
18 Μαίου 2019 l karfitsa.gr l paraskhnlo.gr | toxrlma.gr l backstage24.gr l ippodromla.gr l policepress.gr
FREE PRESS
Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
CITY LIGHTS
EPEYNA OPINION POLL:
Σελ.87-92
ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Β. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ
Καραμανλική
εμφάνιση με
θερμό κονο
στο «Ολύμπιον»
ΑμφίρροΠη μάχη στο
Δήμο Θεσσαλονικ ns
Το 75% τον αναποφάσιστων ειναι γυναικες, ενώ επτά στ0US δέκα
δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια
Παραμένει μεγάλο το χάσμα μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στην Πρόθεση ψήφου
με 31.8% έναντι 15.3% (με αναγωνή) για τιs ευρωεκλογές
N TZABEMA
48-49
N. Taxiáos
Γ Ορφανό
ΝοτοΠούλου
ppavos
1890 |
| 1 5,3%,
14,2% )
| 1 2,2%
M. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Πώς πρέπει να μιλάτε στη γάτα σας για να σας καταλαβαίνει
  Μιλάτε στη γάτα σας αλλά εκείνη σας αγνοεί; Έχετε σκεφτεί μήπως κάνετε κάτι λάθος; Μήπως φταίει το όνομά της; Μήπως φταίει ο τρόπος που της μιλάτε; Τι δεν κάνετε σωστά και δεν μπορείτε να της τραβήξετε την προσοχή όταν θέλετε; Μπορεί οι γάτες να παρουσιάζονται ως ξεροκέφαλες, ανεξάρτητες και ντίβες, όμως μπορούν να καταλάβουν πολύ καλά τους […] Το άρθρο Πώς πρέπει να μιλάτε στη γάτα σας για να σας καταλαβαίνει εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • Υβριδική εργασία: Η λύση για την αντιμετώπιση του εργασιακού burn out
  Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων που έχουν μεταβεί στο υβριδικό μοντέλο εργασίας έχουν μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα επαγγελματικής εξουθένωσης (burnout) στην καθημερινότητά τους. Η μελέτη της International Workplace Group πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους που αξιοποιούν το υβριδικό μοντέλο εργασίας και έδειξε ότι τα τρία τέταρτα (75%) ανέφεραν δραματική μείωση των συμπτωμάτων επαγγελματικής εξουθένωσης, από τη στιγμή που έχουν υιοθετήσει […] Το άρθρο Υβριδική εργασία: Η λύση για την αντιμετώπιση του εργασιακού burn out εμφανίστηκε πρώτα σ
 • Κρασί: Περιέχει συστατικό με δράση ισοδύναμη της δίαιτας και της άσκησης – Απολαύστε με μέτρο
  Μια γνωστή ένωση που περιέχεται στο κόκκινο κρασί, η ρεσβερατρόλη, θα μπορούσε να έχει οφέλη για την υγεία παρόμοια  με την τήρηση μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων και την τακτική άσκηση, σύμφωνα με επιστήμονες του Ερευνητικού Ινστιτούτου Carilion του Virginia Tech. Μελέτη του ερευνητικού ινστιτούτου Carilion του Virginia Tech, οδήγησε στη διαπίστωση ότι η ρεσβερατρόλη, προστατεύει τις μυϊκές ίνες από την εκφύλιση και το γήρας.  Από […] Το άρθρο Κρασί: Περιέχει συστατικό με δράση ισοδύναμη της δίαιτας και της άσκησης – Απολαύστε με μέτρο εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • O «χαζομπαμπάς» δεν είναι μόνο σχήμα λόγου: Ο εγκέφαλος ενός άντρα αλλάζει όταν γίνεται πατέρας
  Αν βλέπουμε τον σύντροφό μας να έχει μεταμορφωθεί σε «χαζομπαμπά» από τότε που γίναμε γονείς, αυτό μπορεί να συμβαίνει ακόμα και σε επίπεδο νευρώνων: Δεν είναι μόνο ο εγκέφαλος της μητέρας αλλά και εκείνος του πατέρα που αλλάζει από μια τόσο έντονη εμπειρία όσο ο ερχομός ενός παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, η Darby Saxbe, καθηγήτρια Ψυχολογίας […] Το άρθρο O «χαζομπαμπάς» δεν είναι μόνο σχήμα λόγου: Ο εγκέφαλος ενός άντρα αλλάζει όταν γίνεται πατέρας εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
 • «Κοιμήθηκα με κάποιον και μετά σταμάτησε να επικοινωνεί, γιατί;»
  Η ερώτηση μίας γυναίκας στην sex editor του Bustle.com μπορεί να σας φανεί γνώριμη και οικεία, αφού είτε εσείς είτε κάποια γυναίκα από το περιβάλλον σας ίσως έχετε ζήσει κάτι παρόμοιο. Αναρωτιέται γιατί, αφού πέρασε πολύ όμορφα στο ραντεβού της, ο άντρας με τον οποίο βγήκε μετά τη συνάντησή τους εξαφανίστηκε. Σας ακούγεται γνωστή ιστορία; «Πρόσφατα βγήκα ένα […] Το άρθρο «Κοιμήθηκα με κάποιον και μετά σταμάτησε να επικοινωνεί, γιατί;» εμφανίστηκε πρώτα στο ΚΑΡΦΙΤΣΑ.