Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΑΒΒΑΤΟ

18

ΜΑΪΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5139

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

∆ΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Χαµηλότεροι φόροι,
περισσότερες δουλειές,
ασφάλεια στις γειτονιές
ΣΕΛ. 14

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ «Γ»: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ε.
ΤΗΣ Ν.∆. Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ

«Καµία
Περιφέρεια
δεν θα
κερδηθεί από
τον ΣΥΡΙΖΑ!»

ΤΑ ∆ΙΝΕΙ ΟΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Kαταιγίδα

ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ
ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ,
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΚΑΙ... ΕΠΙ∆ΟΜΑΤΑ

προεκλογικών πληρωµών
ΣΕΛ. 23

Εφορία: Πάνω από 2,5 δις € τα νέα «φέσια» «Βροχή» εκατοµµυρίων και για τα Ανοικτά Κέντρα Εµπορίου
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΣΠΙΡΑΛ»
Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΙΑ∆ΑΡΕΣΗΣ

ΣΕΛ. 12

«Από σήµερα
το αύριο που
µας αξίζει»
ΣΕΛ. 8

ΠΟΡΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ∆ΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ
ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προσλήψεις
343 ατόµων
στην Περιφέρεια
ΣΕΛ. 7

Eπιφυλακή
από την ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛ. 25

ΣΕΛ. 10



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δολοφονία Λυγγερίδη: Με βαρύ κατηγορητήριο οι 67 συλληφθέντες – Πέντε ανακριτές για την δικογραφία
    Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τις απολογίες των 67 συλληφθέντων για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και για σειρά άλλων αξιόποινων πράξεων. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι κατηγορούμενοι για σωρεία εγκληματικών πράξεων θα αρχίσουν να απολογούνται για τις βαριές κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν χθες από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Την ογκώδη δικογραφία έχουν […] Το άρθρο Δολοφονία Λυγγερίδη: Με βαρύ κατηγορητήριο οι 67 συλληφθέντες – Πέντε ανακριτές για την δικογραφία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπε
  • Κορινθία: Χτύπησε την σύζυγό του και το 6χρονο παιδί τους
    Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε αυτή τη φορά στην Κορινθία και συγκεκριμένα στον Δήμο Σικυωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 37χρονη κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της χτύπησε την ίδια και το ανήλικο παιδί τους, ηλικίας 6 ετών. Σε βάρος του 39χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία. Η σύζυγος ενημερώθηκε για τα δικαιώματά της και μεταφέρθηκε μαζί με το παιδί της […] Το άρθρο Κορινθία: Χτύπησε την σύζυγό του και το 6χρονο παιδί τους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Χειροπέδες στους δράστες της κλοπής χρηματοκιβωτίου με 15.000 ευρώ
    Τα ναρκωτικά που βρήκαν στα σπίτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, βοήθησαν να συλληφθούν εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου οι τρεις Έλληνες που είχαν εισβάλει στις 14 Απριλίου σε μια επιχείρηση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 15.000 ευρώ και μια τραπεζική κάρτα. Οι διαρρήκτες είχαν μελετήσει καλά τους χώρους κι έτσι […] Το άρθρο Χειροπέδες στους δράστες της κλοπής χρηματοκιβωτίου με 15.000 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Μεσολόγγι: 15χρονη κατήγγειλε ότι 13χρονη συμμαθήτριά της την γρονθοκόπησε στο κεφάλι
    Δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων της σχημάτισαν αστυνομικοί στο Μεσολόγγι μετά την καταγγελία 15χρονης ότι η ανήλικη την γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στο σώμα στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου της πόλης. Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος το πρωί της Δευτέρας. Κατά την περιγραφή της 15χρονης, […] Το άρθρο Μεσολόγγι: 15χρονη κατήγγειλε ότι 13χρονη συμμαθήτριά της την γρονθοκόπησε στο κεφάλι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Η τρίτη φρεγάτα FDI Belharra «ΦΟΡΜΙΩΝ» αρχίζει να παίρνει σχήμα – Δείτε εικόνες
    Τη στιγμή που ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη των δοκιμών εν όρμω της πρώτης φρεγάτας FDI Belharra του Πολεμικού Ναυτικού, τρέχουν παράλληλα οι διαδικασίες κατασκευής και του τρίτου πλοίου ΦΟΡΜΙΩΝ, που ήδη έχει αρχίσει να παίρνει σχήμα. Του Χρήστου Μαζανίτη Με τη φρεγάτα ΚΙΜΩΝ να βρίσκεται ήδη στο νερό, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την […] Το άρθρο Η τρίτη φρεγάτα FDI Belharra «ΦΟΡΜΙΩΝ» αρχίζει να παίρνει σχήμα – Δείτε εικόνες εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.