Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10

ΜΑΪΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5132

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙ∆Ι, ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ

«Αυτός Περιφερειάρχης
και εγώ Πρωθυπουργός...»
MRB: ∆ΙΠΛΟ ΠΡΟΒΑ∆ΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.∆. ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΕΛ. 2, 5

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

Οι «Μανώληδες»
στην Πάτρα
ΣΕΛ. 6

H ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,
Α. ΜΠΛΕΤΑ ΣΤΗΝ «Γ»

Κρίσιµη
η επόµενη
πενταετία
ΣΕΛ. 13

ΑΡΠΑΞΕ 12.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Την «παγίδευσε»

ο «φίλος» του γιου της!
ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΝΥΧΗ
ΑΝΑΖΗΤΑ
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ

Και θέλουµε
και µπορούµε
ΣΕΛ. 10

ΜΕ ΚΟΝ∆ΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ Π.∆.Ε.

Επιτέλους φως
στο ΒΙΟ.ΠΑ.
ΣΕΛ. 21

ΣΕΛ. 12

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΡΙΟ

ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Εγκατάλειψη
των πρώην
∆ήµων

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:
ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ
Ο Β. ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

ΣΕΛ. 7

Μπάχαλο
στο µπάσκετ
ΣΕΛ. 25-29



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Δημιουργία Δημοτικής Σχολής Γονέων προτείνει το σπιράλ
    Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο ανοικτό κάλεσμα του σπιράλ και έτσι η εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας στο ξενοδοχείο MyWay, με τίτλο «Γονείς: Μαθαίνοντας από τα λάθη μας – Μύθοι και πραγματικότητα» είχε μεγάλη επιτυχία. Η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτοεκτίμησης κ. Ειρήνη Βολακάκη συντόνισε μία διαδραστική βραδιά που έδωσε χρήσιμες πληροφορίες και έλυσε πολλές απορίες γονέων […] Το άρθρο Δημιουργία Δημοτικής Σχολής Γονέων προτείνει το σπιράλ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Ρυθμίσεις με μικρότερη δόση-Τα οφέλη της ένταξης στο μηχανισμό ρύθμισης σε δόσεις
    Ευκαιρία να ρυθμίσουν όλες τις εισφορές του 2024 με δόσεις, αν τις αφήσουν απλήρωτες, έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, και μάλιστα όσοι επιλέξουν τη ρύθμιση των 24 δόσεων θα πληρώσουν μηνιαία δόση μικρότερη από την κανονική τους εισφορά. Όσοι αφήνουν όλες τις εισφορές απλήρωτες και τις βάλουν σε 12 δόσεις θα καταβάλουν έως 20 ευρώ παραπάνω […] Το άρθρο Ρυθμίσεις με μικρότερη δόση-Τα οφέλη της ένταξης στο μηχανισμό ρύθμισης σε δόσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Στο βάθρο οι Νεάνιδες της ΓΕΠατρών- Πανελλήνια διάκριση για την ομάδα Ανσάμπλ
    Τη δεύτερη θέση στο βάθρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής στην κατηγορία των νεανίδων κατέκτησε στο σύνθετο ανσάμπλ η ομάδα Ανσάμπλ της Γ.Ε. Πατρών προχθές στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, κατέκτησαν την τρίτη θέση στο σύνθετο ομαδικό συλλόγων φέρνοντας μια ακόμα σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο. Η πατρινή ομάδα συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων κατόρθωσε να […] Το άρθρο Στο βάθρο οι Νεάνιδες της ΓΕΠατρών- Πανελλήνια διάκριση για την ομάδα Ανσάμπλ εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Με μία φράση έδειξε τι σημαίνει εκκλησία
    Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, με μία φράση του, έδειξε τι σημαίνει εκκλησία, αλλά και την αξία της μετριοπάθειας στους δύσκολους καιρούς μας. «Η Εκκλησία είναι αγάπη, δεν εκδικείται» είπε, με αφορμή τις επιθέσεις σε πολιτικούς για το ζήτημα του γάμου των ομοφύλων. Και δεν νομίζουμε ότι μπορεί κάποιος να διαφωνήσει μαζί του. Άλλωστε, σε μία εποχή […] Το άρθρο Με μία φράση έδειξε τι σημαίνει εκκλησία εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα
    Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση: Απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στις οδούς: 1. Αγ. Σοφίας από την συμβολή της με […] Το άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.