Πρωτοσέλιδο Πρωινά νέα:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Με επιτυχία οι δακτυλιώσεις πελαργών
  Μικρές εκπλήξεις, μεγάλες χαρές με τους πελαργούς που επιστρέφουν, ολοκληρώθηκαν οι δακτυλιώσεις νεοσσών πελαργών σε φωλιές του λεκανοπεδίου και του Παρακαλάμου The post Με επιτυχία οι δακτυλιώσεις πελαργών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των Νέων Γεωργών
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αναλυτικό αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της δικής τους αίτησης The post Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των Νέων Γεωργών first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Εθελοντική αιμοδοσία στην Ανατολή
  Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολής Ιωαννίνων «Ανατολής Ελπίδα», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία The post Εθελοντική αιμοδοσία στην Ανατολή first appeared on Πρωινά Νέα.
 • ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Από τις 27 Ιουνίου η εφαρμογή της
  Διαθέσιμη από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα είναι για 121.000 εργαζομένους σε όλες τις τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας καθώς και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ η εφαρμογή για την ψηφιακή κάρτα εργασίας. The post ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Από τις 27 Ιουνίου η εφαρμογή της first appeared on Πρωινά Νέα.
 • Παράταση για τις δηλώσεις
  Μονόδρομος ήταν η ανακοίνωση της παράτασης ενός μηνός που αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. The post Παράταση για τις δηλώσεις first appeared on Πρωινά Νέα.