Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Ένταξη επιπλέον 16 δικαιούχων αλιέων στη δράση για προσωρινή παύση
  Επιπλέον 16 δικαιούχοι εντάσσονται στη δράση του Μέτρου 3.1.9 «Προσωρινή παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων ως συνέπεια της επιδημικής έκρηξης της COVID-19» του ΕΠΑλΘ 2014-2020 (2η πρόσκληση) μετά από νέα τροποποιητική απόφαση (σε συνέχεια της εξέτασης ενστάσεων). Στο πλαίσιο αυτό, η δημόσια δαπάνη αυξάνεται κατά 101.697.25 ευρώ και διαμορφώνεται από 21.572.865,18 ευρώ σε 21.674.562,43 ευρώ. The post Ένταξη επιπλέον 16 δικαιούχων αλιέων στη δράση για προσωρινή παύση appeared first on ypaithros.gr.
 • Κίνα: Μεγάλη πόλη της χώρας μειώνει τον φωτισμό για την εξοικονόμηση ενέργειας
  Μια μεγάλη πόλη της Κίνας μείωσε τον φωτισμό στο μετρό και έσβησε τις διαφημιστικές πινακίδες για την εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος, την ώρα που μέρος της χώρας αντιμετωπίζει ελλείψεις λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Ο υδράργυρος ξεπερνά συχνά τους 40 βαθμούς Κελσίου τις τελευταίες μέρες στην Σετσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα, μια επαρχία που εξαρτάται κατά 80% […] The post Κίνα: Μεγάλη πόλη της χώρας μειώνει τον φωτισμό για την εξοικονόμηση ενέργειας appeared first on ypaithros.gr.
 • Παγκόσμια Τράπεζα: Ο IFC συνεχίζει να ενισχύει την περιβαλλοντικά επιζήμια αγροβιομηχανία
  Στα τέλη Ιουνίου, ο χρηματοδοτικός βραχίονας της Παγκόσμιας Τράπεζας για τον ιδιωτικό τομέα, IFC (Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης), ενέκρινε δάνειο ύψος 200 εκατομμυρίων δολαρίων με αποδέκτη τον αγροβιομηχανικό επιχειρηματικό κολοσσό Louis Dreyfus. Σύμφωνα με εκπροσώπους της περιβαλλοντικής οργάνωσης Friends of the Earth, το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί υπό το πρόσχημα της «βιώσιμης ανάπτυξης» για την αγορά σόγιας […] The post Παγκόσμια Τράπεζα: Ο IFC συνεχίζει να ενισχύει την περιβαλλοντικά επιζήμια αγροβιομηχανία appeared first on ypaithros.gr.
 • ΓΠΑ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην «Οργάνωση και Διοίκηση Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων»
  Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οργάνωση και Διοίκηση Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων», διάρκειας 120 ωρών, με σκοπό να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να μπορούν να δίνουν κατάλληλες και πρακτικές λύσεις στα πολύπλοκα προβλήματα της οργάνωσης και διοίκησης αγροδιατροφικών επιχειρήσεων, να σχεδιάζουν […] The post ΓΠΑ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην «Οργάνωση και Διοίκηση Αγροδιατροφικών Επιχειρήσεων» appeared first on ypaithros.gr.
 • Περισσότερα από 2000 λαθραία πακέτα τσιγάρων βρέθηκαν σε σπίτι σε περιοχή του Κιλκίς
  Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα ετοιμαζόταν να ρίξει στην αγορά ένας άνδρας ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.230 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 44.600 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά […] The post Περισσότερα από 2000 λαθραία πακέτα τσιγάρων βρέθηκαν σε σπίτι σε περιοχή του Κιλκίς appeared first on ypaithros.gr.