Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website WebsiteRecognized text:
ΠΛΗΡΩΜΕΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΕΕΙΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
MONO,
<>
ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόσωπα και κόμματα
στη μάχη των δημοτικών
εκλογών
Αυξάνεται η ζήτηση
ότε καταβάλλονται Ειδική Βάμβακ0s,
Μικρά Νησιά, Υπόλοιπα Ενια1as
Ανοίγει το Υπομέτρο 6.3 για τα 14.000 ευρώ
Το Πάνω-κάτω από τιs αλλαγέs στον τρόπο
υπολογισμού εισοδήματ0s και μοριοδότησηS ΣΕΛ.7
μειώνονται τα αποθέματα
Πώς καλλιεργεί οΠρωταθλητήS
καλαμπ0Kas των ΗΠΑ
ΣΕΛ. 31-37
EEA, 53
Η προσχώρηση τηs ΕΕ
στην Πράξη τns Γενεύns
θωρακίζει» τα εμπορικά
σήματα τηs Ελλάδαs
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.47
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ4.
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 177 | [email protected] l ISSN: 2459. 3206 | Τιμή: €2
ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
για τα Σχέδια Βελτίωσns από τ1s ασφαλιστικες
Ενεργό ρόλο στη χρηματοδότηση των αγροτικών επενδύσεων και την ανάπτυξη
τns υπαίθρου αναλαμβάνουν οι εταιρείες ασφάλισns
KOOTH
στην υπερτιμολόγηση
των τρακτέρ
βάζει το ΥΠΑΑΤ
Οι αντιδράσεις τηs ayopas
ΣΕΛ. 5
ΣΕΛ.4
ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΔΕ
ANTERRA CAPITAL
EY.MYTAAA&ΣΤ. MHAint
Από την Κύμη στιs
αγορες του κοσμου
με την τεχνική
ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ
Διαφωνία μεταεύ παραγωγών
και εκκοκκιστών για το Πριμ
και την καταγραφη
ΝΩΠΑ & ΕΥΑΑΑΟΙΩΤΑ
Ιεπερασμέν0S Πριν καν
εφαρμοστεί ο νόμοs για τιs
60 ημέρες στην Ελλάδα
ηγέτns των επενδύσεων
στ1s αγροτικέs start ups
αποκλειστικά στην «ΥΧ»
ΣΕΛ. 9
ΣΕΛ. 40-41

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Με τη διαδικασία του «εντέλλεσθε» η πληρωμή των αγροπεριβαλλοντικών
  Ντόμινο επιπτώσεων στις ενισχύσεις των παραγωγών φέρνει η μέχρι σήμερα διαχείριση του ΥΠΑΑΤ με την ΕΑΕ 2022, καθώς μετά την προκαταβολή της Βασικής τον Οκτώβριο αποκαλύπτεται σταδιακά η αδυναμία του ΟΠΕΚΕΠΕ να βάλει τάξη στις πληρωμές μέχρι τα τέλη του έτους, παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Ενδεικτικό της πρωτοφανούς κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι […] The post Με τη διαδικασία του «εντέλλεσθε» η πληρωμή των αγροπεριβαλλοντικών appeared first on ypaithros.gr.
 • Τις υπουργικές δεσμεύσεις αναμένουν οι μηλοπαραγωγοί και προειδοποιούν για θερμό χειμώνα
  «Περιμένουμε την υλοποίηση της υπουργικής δέσμευσης πως το αργότερο μέχρι 15 Δεκεμβρίου θα υπάρξει ανακοίνωση της κυβέρνησης για κάλυψη του χαμένου εισοδήματος. Εναπόκειται για μία ακόμη φορά στην πολιτική βούληση αν θα στηρίξει τους αγρότες ή τους επιχειρηματίες. Παραμένουμε σε αγωνιστική εγρήγορση». Αυτά δηλώνει στην «ΥΧ» ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, […] The post Τις υπουργικές δεσμεύσεις αναμένουν οι μηλοπαραγωγοί και προειδοποιούν για θερμό χειμώνα appeared first on ypaithros.gr.
 • Επιχειρησιακο Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2021-2027»: Στο τρίπτυχο ελκυστικός προορισμός, βιώσιμος τόπος και ανθεκτική περιφέρεια το αναπτυξιακό όραμα
  Το νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ιονίων Νήσων (ΠεΠ) είναι συνολικού προϋπολογισμού 287,59 εκατ. ευρώ, με τη συνδρομή των ευρωπαϊκών Ταμείων να ανέρχεται σε 244,45 εκατ. ευρώ (ποσοστό 85%). Ειδικότερα, οι πόροι του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης ανέρχονται σε 181,1 εκατ. ευρώ και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου σε 63,3 εκατ. ευρώ, η δε εθνική συμμετοχή σε 43,14 […] The post Επιχειρησιακο Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2021-2027»: Στο τρίπτυχο ελκυστικός προορισμός, βιώσιμος τόπος και ανθεκτική περιφέρεια το αναπτυξιακό όραμα appeared first on ypaithros.gr.
 • Προκλήσεις & προοπτικές για τον πρωτογενή τομέα
  Διανύουμε ένα ιστορικό μεταίχμιο, καθώς το ελληνικό μεταπολιτευτικό παραδοσιακό μοντέλο αγροτικής παραγωγής, που στηρίχθηκε στους άξονες «επιδοτήσεις – εργάτες γης – συνεργατισμός – αγροτική τράπεζα» κλείνει πλέον τον κύκλο του και επιβάλλει επιτακτικά τον εκσυγχρονισμό διαχείρισης της εθνικής αγροτικής οικονομίας. Ο εκσυγχρονισμός καθίσταται αναγκαίος και κρίσιμος λόγω των πολλαπλών αρνητικών παραγόντων που επιδρούν συνδυαστικά και […] The post Προκλήσεις & προοπτικές για τον πρωτογενή τομέα appeared first on ypaithros.gr.
 • Με 13 παραδείγματα απαντούν οι Διαχειριστικές Αρχές στον τρόπο εφαρµογής του Στρατηγικού Σχεδίου
  Πώς ένας παραγωγός θα υπολογίσει την αναδιανεμητική του ενίσχυση; Σε ποιο ύψος θα διαμορφωθεί το συνολικό ποσό ενίσχυσης ενός προβατοτρόφου το 2023 και το 2026; Πώς ένας παραγωγός θα τηρεί την αιρεσιμότητα σε περίπτωση υποχρεωτικής φυτικής κάλυψης; Τι θα ισχύει με την αμειψισπορά; Πώς υπολογίζεται η ενίσχυση όταν εφαρμόζεται κάποιο Οικολογικό Σχήμα; Απαντήσεις για βασικά […] The post Με 13 παραδείγματα απαντούν οι Διαχειριστικές Αρχές στον τρόπο εφαρµογής του Στρατηγικού Σχεδίου appeared first on ypaithros.gr.