Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Πρεμιέρα με Σαίξπηρ-Το έργο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» παρουσιάζει από σήμερα το Άρμα Θέσπιδος τους ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας
  Με το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας διοργανώνει και αυτή τη […] Το άρθρο Πρεμιέρα με Σαίξπηρ-Το έργο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» παρουσιάζει από σήμερα το Άρμα Θέσπιδος τους ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Τα ζώδια σήμερα (25/5)
      Κριός Tο προηγούμενο διάστημα δεν χαρακτηρίζεται ως ευχάριστο. Βίωσες αρκετή ένταση και πολλά εμπόδια και ιδιαιτέρως, εντός οικογενειακής […] Το άρθρο Τα ζώδια σήμερα (25/5) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Πάτρα: ΤΩΡΑ – Φωτιά σε οικοπεδικό χώρο στην Αρόη κοντά σε πολυκατοικίες – Συναγερμός στην Πυροσβεστική, ανάστατοι οι κάτοικοι
  Πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο στην Αρόη κοντά σε πολυκατοικίες της περιοχής ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά. Στο Κέντρο της Πυροσβεστικής […] Το άρθρο Πάτρα: ΤΩΡΑ – Φωτιά σε οικοπεδικό χώρο στην Αρόη κοντά σε πολυκατοικίες – Συναγερμός στην Πυροσβεστική, ανάστατοι οι κάτοικοι εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: 3-5 Ιουνίου
  Σε λίγες ημέρες η ΟΝΝΕΔ ξεκινά το 13ο Συνέδριό της, που θα γίνει από 3-5 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και […] Το άρθρο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: 3-5 Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
 • Ο Παναχαϊκός με ανατροπή 3-2 τον Αστέρα
  Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ’ Κατηγορίας στον Β’ όμιλο ανάμεσα στον Παναχαϊκό και […] Το άρθρο Ο Παναχαϊκός με ανατροπή 3-2 τον Αστέρα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.