Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Η Γνώμη:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΠΕΜΠΤΗ

7

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α

ΤΩΝ

Π ΑΤ Ρ Ω Ν

Ι∆ΡΥΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Χρόνος 18ος / Αριθµ. φύλλου 5058

n ΤΙΜΗ 1 ΕΥΡΩ

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ∆ΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙ

∆ΙΠΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ∆ΡΑΣΗΣ ENTERPRISE GREECE ΓΙΑ ΤΟ 2019
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΕΛ. 3

«Συρρίκνωση του ΕΑΠ
και βήµατα πίσω»

Κρασί και φέτα
στις ξένες αγορές

ΣΕΛ. 3

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑ∆ΑΣ ΒΑΝ ΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΗ ∆ΟΝΗΣΗ»

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Πολλή δουλειά,
χαµηλή
παραγωγή
ΣΕΛ. 9

Νέος «πόλεµος»
σεισµολόγων

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑ∆ΗΜΑΤΟΣ

Στόχος η νίκη,
συνεργασία
µε όλους
ΣΕΛ. 6

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ «ΥΠΟ∆ΕΙΚΝΥΕΙ» Ο ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ,
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΕΛ. 9

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟ∆ΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

ΗΤΤΑ 98-91 ΑΠΟ ΤΗΝ
ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΚΑΙ 4η ΘΕΣΗ

Ο Προµηθέας
δεν άντεξε
στην παράταση
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

«Ν’ αλλάξει
σελίδα η πόλη»
ΣΕΛ. 7

Πελετίδης: «Πρώτη» µε διεύρυνση
ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ Ε.Α.Π.
ΣΕΛ. 4

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Προτεραιότητα
το Μέγαρο
ΣΕΛ. 8

ΑΥΡΙΟ (11 π.µ.) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ Η ΚΗ∆ΕΙΑ ΤΟΥ Θ. ΠΑΠΑ∆Α

Με προσφορά στην κοινωνία
ΣΕΛ. 7

n ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

ΣΕΛ. 19-26



Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Παππούς Γιώργου Λυγγερίδη στον ΑΝΤ1: Ο Θεός να δώσει και να τους πιάσουν όλους
    Με δάκρυα στα μάτια άκουσαν οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, για την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε σε δεκάδες συλλήψεις οπαδών, για την φονική επίθεση σε βάρος του παιδιού τους. Σπαρακτικό είναι το μήνυμα του παππού του άτυχου αστυνομικού, που ζήτησε δικαίωση στη μνήμη του εγγονού του, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη έμαθαν από τους […] Το άρθρο Παππούς Γιώργου Λυγγερίδη στον ΑΝΤ1: Ο Θεός να δώσει και να τους πιάσουν όλους εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Καιρός: Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης σήμερα, ζέστη και λασποβροχές – Η πρόγνωση για το Πάσχα
    Επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από χθες, αναμένεται να παρουσιάσει κορύφωση σήμερα 23/04. Εκτός από τις πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης που θα περιορίζουν την ορατότητα, αναμένεται να εκδηλωθούν και λασποβροχές κυρίως στη βόρεια και δυτική χώρα. Αύριο (24/04) η στροφή των ανέμων σε δυτικούς θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της […] Το άρθρο Καιρός: Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης σήμερα, ζέστη και λασποβροχές – Η πρόγνωση για το Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.
  • Το “λάθος” του 38χρονου που συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική – ΦΩΤΟ τα όπλα που βρέθηκαν στην “Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης”
    Στη σύλληψη ενός 38χρονου οδηγήθηκε σήμερα η αστυνομία στην Πάτρα, με την κατηγορία ότι συμμετείχε στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης». Ειδικότερα, ο 38χρονος ταυτοποιήθηκε για συμμετοχή σε δύο από τις ενέργειες που αποδίδονται στην Ομάδα και ειδικότερα στην έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα και στην έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε κτιριακό συγκρότημα στην Κηφισιά, […] Το άρθρο Το “λάθος” του 38χρονου που συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική – ΦΩΤΟ τα όπλα που βρέθηκαν στην �
  • Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
    Θύμα «σεξουαλικής παρενόχλησης» από την Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει ότι έπεσε σήμερα, Δευτέρα το πρωί ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Βόλου ανάρτησε τον σύντομο διάλογο που είχαν, ενώ εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος.  Αναλυτικά η ανάρτηση: «Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή […] Το άρθρο Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπ�
  • Διακοπή ηλεκτροδότησης επηρεάζει την υδροδότηση του Πετρωτού την Τρίτη(23/4)
    Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ, αύριο Τρίτη 23 Απρίλη, θα επηρεάσει κεντρικά αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΠ και από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ. θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Πετρωτού που περικλείεται από τις οδούς: Πατρών Κλάους – Γλαύκος – Περιμετρική. Η ΔΕΥΑΠ, παρακαλεί για την μείωση της […] Το άρθρο Διακοπή ηλεκτροδότησης επηρεάζει την υδροδότηση του Πετρωτού την Τρίτη(23/4) εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίδα Γνώμη Υπεύθυνη ενημέρωση.