Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Δωρεάν θερινό πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα στο σύστημα των τροφίμων
  Υπάρχει μόνο ένας πλανήτης Γη, ωστόσο μέχρι το 2050 θα χρειάζονται τρεις σαν αυτόν για να θρέψουν τον ολοένα αυξανόμενο πληθυσμό, σύμφωνα με το EIT-FOOD. Την ίδια στιγμή, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει ότι τα 2/3 των εδαφών είναι υποβαθμισμένα και η απειλή της κλιματικής αλλαγής είναι ήδη πραγματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, o Οργανισμός καλεί νεοφυείς […] The post Δωρεάν θερινό πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα στο σύστημα των τροφίμων appeared first on ypaithros.gr.
 • Νέα έκτακτη ενίσχυση 5,6 εκατ. ευρώ για την πυροπροστασία
  Νέα χρηματοδοτική ενίσχυση, συνολικού ύψους 5,62 εκατ. ευρώ, κατανέμεται σε 48 δήμους και 7 συνδέσμους δήμων για την ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας. Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε συνεννόηση με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η στήριξη αφορά καθαρισμούς και διανοίξεις οδών σε δήμους και συνδέσμους […] The post Νέα έκτακτη ενίσχυση 5,6 εκατ. ευρώ για την πυροπροστασία appeared first on ypaithros.gr.
 • «Taste of Greece»: Η ξεχωριστή ελληνική εκδήλωση στο βρετανικό κοινοβούλιο
  Μια ξεχωριστή ελληνική εκδήλωση το «Taste of Greece» φιλοξένησε το βρετανικό κοινοβούλιο. Βρετανοί υπουργοί και βουλευτές στην αίθουσα Τζούμπιλι δοκίμασαν παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. «Είναι ευτυχής συγκυρία που η Ελλάδα βρίσκεται στο βρετανικό κοινοβούλιο», δήλωσε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο Ιωάννης Ραπτάκης. «Αυτή την εποχή θελουμε να συνδυάσουμε τον τουρισμό με την γαστρονομία κάνοντας μια […] The post «Taste of Greece»: Η ξεχωριστή ελληνική εκδήλωση στο βρετανικό κοινοβούλιο appeared first on ypaithros.gr.
 • Το Λονδίνο επιθυμεί να βοηθήσει στην αποναρκοθέτηση των νότιων ακτών της Ουκρανίας, εξυπηρετώντας την εξαγωγή σιτηρών
  Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε την Πέμπτη ότι η Βρετανία επιθυμεί να βοηθήσει στις επιχειρήσεις αποναρκοθέτησης στα ανοιχτά των νότιων ακτών της Ουκρανίας, ενώ το Λονδίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη για τα πλοία που θα μεταφέρουν τους εκατομμύρια τόνους σιτηρών που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις […] The post Το Λονδίνο επιθυμεί να βοηθήσει στην αποναρκοθέτηση των νότιων ακτών της Ουκρανίας, εξυπηρετώντας την εξαγωγή σιτηρών appeared first on ypaithros.gr.
 • ΔΟΕΠΕΛ: «Η απόφαση ΣτΕ για την ονομασία “Καλαμών” θέτει σε κίνδυνο το εμπορικό μέλλον του προϊόντος»
  Αναφερόμενοι στην υπ’αριθμ.Α1149/2020 Απόφαση του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ (Πρόεδρος Μαρία Καραμανώφ και Εισηγήτρια η Σύμβουλος Επικρατείας Μαρία Παπαδοπούλου) που αφορά στην ακύρωσης της υπ’αριθμ.331/20735/7.2.2018 Υπουργικής Απόφασης (Αποστόλου) για την προσθήκη του συνωνύμου “ΚΑΛΑΜΑΤΑ/ KALAMATA” -μεταξύ και άλλων συνωνύμων- στα ονόματα της ποικιλίας “Καλαμών”, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής ΔΟΕΠΕΛ που απαρτίζεται από εκπροσώπους του […] The post ΔΟΕΠΕΛ: «Η απόφαση ΣτΕ για την ονομασία “Καλαμών” θέτει σε κίνδυνο το εμπορικό μέλλον του προϊόντος» appeared first on ypaithros.gr.