Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική 3
Καμμένος ,
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 | ΕΤΟΣ 18° | ΦΥΛΛΟ 4369 | 1,00€ | ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
ο κυβερνητικός συνασπισμός!
Αλ. Τσίπρας: Θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή
Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Την κυβέρνηση ο Καμμένος
Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, ζητά δημοψήφισμα για τις "Πρέσπες"
Αύριο η συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, την
Πέμπτη η κρίσιμη ψηφοφορία. Γρίφος οι 151 βουλευτές
Μπορεί μέχρι και το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου του μηνός Νοεμβρίου Του 2018 η Νάξος να είχε γίνει «παξιμάδι» από την παρατεταμένη ανομβρία, όμως από τότε και μέχρι χτες σε σχεδόν εικοσιΤετράωρη βάση βροχοπτώσεις είχαμε. Έδωσε το τελευταίο δίμηνο
καλές βροχές! Ποτιστικές, όπως επισημαίνουν οι αγρότες μας. Χαράς ευαγγέλια» για τους ταμιευτήρες Του νησιού μας εδώ και επτά
«γεμάτες» εβδομάδες! Τα ορεινά Του νησιού μας, με την πρώτη και καλύτερη την Κόρωνο, κατέγραψαν σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο τα πιο-δυνατά» νερά. Στον χάρτη της χώρας, με τα ύψη βροχής σε χιλιοστόμετρα, οι ορεινές περιοχές της Νάξου είναι μέσα
Η Νάξος όταν είχε «στεγνώσει» επικίνδυνα, με σταυρωμένα τα χέρια περιμέναμε και ευχόμαστε να βρέξει!
Και τώρα Που βροχές «μουσκεύουν» καθημερινά το νησί μας. δεν έχομε τον τρόπο να τις «μαζέψουμε»!! !
«ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟ!
ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ".
ΣΕΛΙΔΕΣ 7,8,9
Υπάρχει έλλεψη ενημερώσεως του κοινού σχετικά με τις
τεχνολογίες εξοικονομήσεως των υδατικών πόρων. Ταυτό
χρονα όμως παρατηρείται αΠωλεια των ομβριων υδάτων
στις Περιοχές του νησιού όΠου υπαρχει Πυκνή δόμηση
-Τα νερ απορρέουν Πολύ γρήνορα Προς τη θ λασσα, με
αποτέλεσμα να μην τροφοδοτείται ο υδροφόρος ορ οντας
Το ιδανικό θα ηταν να αυξάναμε το πράσινο στις Περιοχές
αυτές, ωστόσο ακόμη και σε αυτό το πυκνοδομημένο σκηνκό υΠ ρχουν τρόΠΟΙνα δεσμεύσουμε το νερό
-Οι ταρατσάκηΠΟι για Παράδειγμα μπορούν να καθυστερη
σουν Πολύ την ταχύτητα απορρο ς των ομβριων υδάτων
στην θάλασσα.
ΚΟΥΠΟΝΙ
ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ
ό,τι καλύτερο για 645
: ΕΚΠΤΩΣΗΣ
markets
Ισχύει υπό 14/01/2019
έως 20/01/2019
Με αγορές άνω των 50€

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Η Νάξος υποδέχθηκε με όλες τις τιμές την Ολυμπιακή Φλόγα
    Η Νάξος υποδέχθηκε με όλες τις τιμές την Ολυμπιακή Φλόγα Την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», υποδέχθηκε την Παρασκευή 19/4 το νησί της Νάξου, προερχόμενη από τη Σαντορίνη. Η Ολυμπιακή φλόγα συνεχίζει το ταξίδι της και βρέθηκε και στη Νάξο. Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερη τελετή […] The post Η Νάξος υποδέχθηκε με όλες τις τιμές την Ολυμπιακή Φλόγα appeared first on Κυκλαδική.
  • Άμεση αντίδραση του Υπουργείου στην Ερώτηση Βουλευτή για το κτίριο της ΔΟΥ Θήρας
    Άμεση αντίδραση του Υπουργείου στην Ερώτηση Βουλευτή για το κτίριο της ΔΟΥ Θήρας Σήμερα Παρασκευή 19η Απριλίου 2024, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Προμηθειών και Κτιριακών Υποδομών της ΑΑΔΕ, προέβη σε επιτόπια αυτοψία ελέγχου του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται η Δ.Ο.Υ και το Τελωνείο Θήρας. Η αυτοψία αποτελεί την άμεση αντίδραση του αρμόδιου υπουργείου στην ερώτηση με […] The post Άμεση αντίδραση του Υπουργείου στην Ερώτηση Βουλευτή για το κτίριο της ΔΟΥ Θήρας appeared first on Κυκλαδική.
  • Καθαριστής αέρα – Ιονιστής – Αφυγραντήρας: Τελικά πόσο διαφέρουν και ποιον να διαλέξω;
    Καθαριστής αέρα – Ιονιστής – Αφυγραντήρας: Τελικά πόσο διαφέρουν και ποιον να διαλέξω; Η άνοιξη είναι εδώ και μαζί της έφερε αλλεργίες, σκόνη και αναπνευστικά προβλήματα για πολλούς ανθρώπους. Είναι η εποχή του χρόνου που μας θυμίζει εντονότερα από κάθε άλλη, πόσο μεγάλη σημασία έχει η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε. Είναι η ώρα να […] The post Καθαριστής αέρα – Ιονιστής – Αφυγραντήρας: Τελικά πόσο διαφέρουν και ποιον να διαλέξω; appeared first on Κυκλαδική.
  • Η Ολυμπιακή Φλόγα «φώτισε» την Σαντορίνη
    Η Ολυμπιακή Φλόγα «φώτισε» την Σαντορίνη Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας συνεχίζεται σήμερα στις  Κυκλάδες με πρώτο σταθμό την Σαντορίνη. Παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση ο οποίος έφθασε στο νησί μαζί με την Ολυμπιακή Φλόγα, η εκκίνηση της Ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας είχε αφετηρία την κεντρική πλατεία Φηροστεφανίου όπου πέντε λαμπαδηδρόμοι η Χριστιάννα Φουστέρη (πρωταθλήτρια του […] The post Η Ολυμπιακή Φλόγα «φώτισε» την Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας για 198 «Απάτητες παραλίες» – Δείτε ποιες είναι στις Κυκλάδες
    Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας για 198 «Απάτητες παραλίες» – Δείτε ποιες είναι στις Κυκλάδες   Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία καθορίζονται οι «Απάτητες παραλίες», οι οποίες θεσπίστηκαν για πρώτη φορά με το νόμο […] The post Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας για 198 «Απάτητες παραλίες» – Δείτε ποιες είναι στις Κυκλάδες appeared first on Κυκλαδική.