Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Κυκλαδική
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | ΕΤΟΣ 18" | ΦΥΛΛΟ 4333 | 1,00€ | ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
Τελειώνει του Χατζηανδρέου για Δήμ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η υποψηφιότητά του θεωρείται
δεδομένη Μπορεί το (χαρακτηρισθέν και ως) σίριαλ της υποψηφιότητάς του να έχει-κατά τα λεγόμενα
των πολλών-«παρατραβήξει», όμως έρχεται ο ίδιος ο κ. Χατζηανδρέου, να δηλώσει στην «Κ»: «Δεν
οφείλεται σε δικούς μου λόγους η καθυστέρηση που παρατηρείται. Θα έλεγα ότι οι λόγοι είναι καθαρά
διαδικαστικοί. Είναι κάποια επιμέρους θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν »
, Χατζηανδρέου: «Προχωράμε κανονικά
Εγώ, προσωπικά, και ΤΟ Τονίζω αυτό,
δεν έχω κανένα προβληματισμό..»
| |Διαφωνούν κάθετα
||Παροναξίας
Φιλοξενούμενος
της «Κ» ο Δήμαρχος
Καμαρώστε Την «σύσταση»
τών απορριμματων που
συλλέχθηκαν στις παραλίες
δέκα νησιώντωνΚυκλάδων
οι κληρικοί της
Μητρόπολης
leer ΜΙΧΑΛΗΣ
|ha, μεταξύ άλλων
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
υπογραμμίζει:
« Οι Εκλογές
έπονται. Ερχονται
αντίθετη στην"ενι
δυνάμε" συμφωνία | ρόνο. Τότε, θα
Αρχιεπισκόπου
Πρωθυπουργού |με αυτές »
XPovo. Tote, θα
1 ασχοληθούμε και
«Αναμε πράσινο»
για την επιστροφή
Του Θοδωρή Μάμμου
στα «Φανάρια»

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Συστάσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για την προστασία από την αφρικανική σκόνη
    Συστάσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για την προστασία από την αφρικανική σκόνη Η αφρικανική σκόνη που επηρεάζει την Ελλάδα είναι ένα σχετικά συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα όταν οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σωματιδίων σκόνης από την έρημο Σαχάρα. Η συχνότητα και η ένταση των φαινομένων αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα μπορεί να ποικίλλει από έτος σε […] The post Συστάσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για την προστασία από την αφρικανική σκόνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Σαντορίνη
    Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Σαντορίνη Ο Δήμος Θήρας σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate διοργανώνει ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: ” Προετοιμάσου για το Μέλλον”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στο Μπελλώνιο Πολιτιστικό Κέντρο στις 18.00 μ.μ. Μαθητές, γονείς, καθηγητές καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος για θέματα εκπαίδευσης και […] The post Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Rebrain Greece – Λονδίνο: Η πρώτη εκδήλωση προσέλκυσης Ελλήνων εργαζομένων υψηλών δεξιοτήτων
    Rebrain Greece – Λονδίνο: Η πρώτη εκδήλωση προσέλκυσης Ελλήνων εργαζομένων υψηλών δεξιοτήτων Με πλήρη επιτυχία διεξήχθη στο Λονδίνο την 20η Απριλίου η πρώτη εκδήλωση προσέλκυσης Ελλήνων εργαζομένων υψηλών δεξιοτήτων «Rebrain Greece Strategy: Connecting talents with leading enterprises» που διοργανώθηκε από κοινού από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και 12 μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις με ισχυρό αποτύπωμα […] The post Rebrain Greece – Λονδίνο: Η πρώτη εκδήλωση προσέλκυσης Ελλήνων εργαζομένων υψηλών δεξιοτήτων appeared first on Κυκλαδική.
  • Tο Tasteat, η πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού μόνο για τουριστικά καταλύμματα, παρουσιάζεται στη Σαντορίνη
    Tο Tasteat, η πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού μόνο για τουριστικά καταλύμματα, παρουσιάζεται στη Σαντορίνη   Την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18.00 στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση μιας ενδιαφέρουσας και χρήσιμης πλατφόρμας παραγγελίας φαγητού για τουριστικά καταλύματα, που υποστηρίζεται στη Σαντορίνη με τη συνεργασία τοπικών επιχειρήσεων.   Πρόκειται για το Tasteat που […] The post Tο Tasteat, η πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού μόνο για τουριστικά καταλύμματα, παρουσιάζεται στη Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Καιρός : Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα
    Καιρός : Αφρικανική σκόνη και λασποβροχές σήμερα Επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από χθες, αναμένεται να παρουσιάσει κορύφωση σήμερα Τρίτη 23/04. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σήμερα Τρίτη 23/04 εκτός από τις πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης που θα περιορίζουν την ορατότητα, αναμένεται να εκδηλωθούν […] The post Καιρός : Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα appeared first on Κυκλαδική.