Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κυκλαδική:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝΚυκλαδική
ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2018 | ΕΤΟΣ 18" | ΦΥΛΛΟ 4317 | 1,00€ | ΚΩΔΙΚΟΣ 6197
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που εδώ και μερικές ημέρες στην Χώρα Νάξου, αλλά και στις εγγύς αυτης κοινότητες Γλινάδου, Γαλανά δου και Α 1ου Αρσενιου.
ταλαιπωρησε χιλιάδες συνδημοτών μας στις απανωτές διακοπές του νερού αναφερόμαστε δύσκολα θα ανα κάνει Την εμφάνιση του στις
βρύσες τών οικιών μας. Και αυτό γιατί, οι εν λόγω τοπικές και δημοτικές κοινότητες υδροδοτούνται ήδη από γεώτρηση που ιδιώτης εκ Δαμα
ριώνα ορμώμενος προσφέρθηκε να παραχωρήσει προς χρήση στον Δήμο Ν ξου και Μικρών Κυκλάδων, για τις επόμενες 55ομάδες και μέχρι
να αντιμετωπιστεί συνολικά η λει υδρια από την μισθωμένη ομάδα αφαλατώσεως που εγκαθισταται στην περιοχη Του καρνάγιου και όχι μονο.
«Αήξις συναγερμου» με..χνεροί
Το έργο σταμάτησε, τα ΜΑΤ εφυγαν, με ιδιωτική γεώτρηση
ξεδιψά η Νάξος, Τι λέει στην «Κ» ο Μανώλης Πολυκρέτης oth 8
Επίθεση του | Περαιτέρω βελΤιωσεις στην εφαρμογή
δημάρχου Νάξου 1 του Μεταφορικού Ισοδύναμου εξετάζει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.
Ο βουλευτής Κυκλάδων (ΣΥ.ΡΙΖΑ), συντ της
της ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ τρα με τον στο Διας
α μετωπισε. Κυκλάδων προσπαθεί να την
Δεν λύνεις
τα προβλήματα
με τα ΜΑΤ."
κάθεσαι
kai μελετάς
και βλέπεις
Υπουργείο Ναυπλιας, εν όψει της
επέκτασης του σε ολα τα νησια
καιΜικρων
Κυκλαδωνστους
τρεις βουλευτές
του ΣΥΡΙΖΑ με
αφορμή Το νερό
και με στοχο Το
Και υπογραμμίζει:
μελλοντικό
γαλάζιο κομματικό
ακροατήριο ΣΕΛ 6Α
Πέρασαν στην ιστορία 013001 Αιγαιοπελαγίτικοι
υνες Στίβου στην Κω. Όλα τα αποτελέσματα
ΔΩΡΟ :ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΑ ΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ D
ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ !!!
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ INTERNET !!!
ΔΕΧΕΣΤΕ BULLYING.
ΤΟΤΕ ΑΓΓΕΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ
ΚΑΙ Θ
Α ΣΑΣ
ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ, Ο ΙΑΤΡΟΣ !!!
www.autosyscon.com/apps.html-) Κατεβάστε την εφαρμογή SOS Button Plus

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν
    Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν Από τις 22 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 τίθεται σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών», ενώ από τις 24 Απριλίου 2024 έως και τις 4 Μαΐου 2024 το «Καλάθι του Πάσχα». Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ έως τις 4 Μαΐου […] The post Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν appeared first on Κυκλαδική.
  • Περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο – Το Σάββατο στη Σύρο
    Περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο – Το Σάββατο στη Σύρο Για το γύρο του Αιγαίου σε σχεδόν δέκα ημέρες ετοιμάζεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Αρχής γενομένης από το Σάββατο στη Σύρο και με αναχώρηση- κι επιστροφή- από το Λαύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα περιοδεύσει σε περίπου 30 μεγάλα και μικρά νησιά, από […] The post Περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο – Το Σάββατο στη Σύρο appeared first on Κυκλαδική.
  • Διήμερη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Σαντορίνη
    Διήμερη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Σαντορίνη Διήμερη επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, προσκεκλημένος του Δημάρχου Θήρας κ. Ν. Ζώρζου, προκειμένου να παρευρεθεί στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο κ. […] The post Διήμερη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Σαντορίνη appeared first on Κυκλαδική.
  • Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Χρυσοστόμου Νάξου
    Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Χρυσοστόμου Νάξου Η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων τελέσθηκε την Τετάρτη 17-4-2024 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Νάξου. Την εσπερινή Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον Διάκονο π. Νεκτάριο Σκουλάτο. Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον […] The post Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Χρυσοστόμου Νάξου appeared first on Κυκλαδική.
  • Λιμεναρχείο Νάξου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας
    Λιμεναρχείο Νάξου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας Λόγω τελετής άφιξης ολυμπιακής φλόγας στη Νάξο την 19-04-2024 και στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σας ενημερώνουμε ότι: ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-04-2024 ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 π.μ. ΕΩΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ. […] The post Λιμεναρχείο Νάξου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας appeared first on Κυκλαδική.