Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Θεσσαλία:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΑΒΒΑΤΟ
20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
XPONIA
1898-2018
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ
36.647
e-thessalia.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΤΙΜΗ ΦΥΜΟΥ 1 €
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ 80 ΨΗΦΟΥΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΑΕΦ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
ορφανά από μητέρα
διεκδικεί ο βιολογικόςΠατέρας τους
Νυχτερινές
εξελίξεις μετά
από αναβολές,
Παρασκήνιο,
καταγγελίες
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΠΡΙΝΤΖΟΥ-ΕΕΑΡΧΟΥΦορολογικά βάρη
και εισφορές «Πνίγουν»
τους αγροτες » 10
: : : :
I NEA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
ΕΠΕΤΕΙΑ ΚΕΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ »14,15
y ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘ
Δίωξη τριών
ελεγκτών γιατρών
του ΕΟΠΥΥ
| ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ
ΕΥΕΡΓΕΤΗ »13
και αντιδράσει
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ
ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΒΛΙΟ »4
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ
36ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗ
ΜΕ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ »,
Α ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΡΛΑΣ»16
Gold Banca
ΓΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΑΒΔΕΛΙΔΗΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΣΗ.
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
ν'DAIKIN
IMMERGAS
O ARISTON
FURLA
Δημητριάδος 6, Βολος
τηλ. 24210 30395-Fax. 242 10 76186-email info@hydrokinisi gr
ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΣΗΜΙ
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΟΘΩΝΑΣ
ΞΕΝΑ: ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ELISABETH, EDWARD
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 114, ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2421300735 & ΚΙΝΗΤΟ 6944424914 www.goldbanca.gr
Σπυρίδη 29 Βόλος τηλ. 242 1 0-28431 , ΣΛυρίδη 26 Βόλος, τηλ. 2421 0-23005

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • Άγνωστο
    Άγνωστο για τις περισσότερες γυναίκες κυρίως του ιδιωτικού τομέα αποτελεί το άρθρο 96 του Ν. 5043/2023, που τροποποίησε το άρθρου 40 του Ν. 4808/2021 και δίνει το δικαίωμα σε κάθε εργαζόμενη γυναίκα να λάβει μία ημέρα άδεια με αποδοχές ετησίως για τη διενέργεια γυναικολογικού ελέγχου. Η συγκεκριμένη διάταξη του Νόμου θεσμοθετείται και για τις εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ίσχυε ήδη για τον δημόσιο τομέα. Μάλιστα, αφορά όλες τις εργαζόμενες γυναίκες κι όχι μόνο στις εργαζόμενες μητέρες ή μέλλουσες μητέρες. ΑΝ.Φ.
  • Μεγάλη βλάβη σε παλιό κεντρικό αγωγό στην Σπυρίδη -“Παρών” ο Αργ. Κοπανας
    Μεγάλη βλάβη υπέστη κεντρικός αγωγός ύδρευσης στην διασταύρωση των οδών Σ. Σπυρίδη και Γαλλίας, που αφησε χωρίς νερό το κέντρο του Βόλου. Στις εργασίες αποκατάστασης βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, που έδειξε ενδιαφέρον για την όσο πιο γρήγορη αποκατάσταση της σοβαρής αυτής βλάβης. Ο κ. Κοπάνας μίλησε για “διάτρητο” και “σάπιο” δίκτυο, που γεννά σοβαρές βλάβες καθημερινά και τόνισε για ακόμη μια φορά την αξία του έργου αντικατάστασης του παλιού δικτύου με καινούριους αγωγούς ύδρευσης από πολυαιθυλένιο, που βρίσκεται στην τελική του φάση
  • Διαδρομή
    Μέχρι να ολοκληρωθεί το 2024, η διαδρομή για τους μικρομεσαίους, θα είναι πολύ δύσκολη, εκτίμησε η πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κ. Δώρα Καναβιτσά με αφορμή και τον νέο ποινικό κώδικα που φέρνει σε απειλή φυλάκισης πολλούς επαγγελματίες. Η ίδια τονίζει πως μέχρι τα έρθουν τα εκκαθαριστικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο τον Ιούλιο, θα υπάρχουν πολύ γρήγορες εξελίξεις. «Δυστυχώς το επιχειρείν τιμωρείται σε αυτή τη χώρα» κατέληξε με νόημα. Φ.Σ.
  • Eπιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για την παραμονή της 1ης ΤΑΞΑΣ Στεφανοβικείου
    Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου σε συνέχεια του θέματος που αφορά την πιθανή μετεγκατάσταση της 1ης ΤΑΞΑΣ Στεφανοβικείου απέστειλε επιστολή στους τοπικούς Βουλευτές, προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για την εύρεση λύσεων παραμονής της Ταξιαρχίας στο νομό Μαγνησίας και να λάβουν θέση επί του ζητήματος για την αποτροπή οικονομικών επιπτώσεων κι υποβάθμισης της περιοχής. Συγκεκριμένα απεστάλησαν τα εξής: “Αξιότιμοι Βουλευτές, Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, έπειτα από εκτενή συζήτηση με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του συνδικαλιστικού οργάνου της Ένωσης �
  • Β΄ Κυριακή των Νηστειών – Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός
      Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ν.Ιωνίας Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει την Κυριακή Β΄ Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά), 31/3, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στις 6.30 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, κατά τον Β’ Κατανυκτικό Εσπερινό της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Στο τέλος του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος θα συνεχίσει τον κύκλο των ομιλιών του, κατά την φετινή Μεγάλη Τεσσαρακοστή, με γενικό θέμα «Πορεία στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή με οδοδείκτη το Γεροντικό».