Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Αυξάνεται ο χρόνος των καζαναριών για το τσίπουρο
  Θετική εξέλιξη σχετικά με το χρόνο απόσταξης του τσίπουρου Τυρνάβου, σημειώθηκε μετά την συνάντηση του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και μελών της Ομοσπονδίας Αμβυκούχων Ελλάδος, με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, καθώς αποφασίστηκε η αύξηση του χρόνου απόσταξης (καζανιάς) στις 3,5 ώρες, αντί των 3 ωρών που ίσχυε έως σήμερα, μεγαλώνοντας έτσι το χρόνο για […] The post Αυξάνεται ο χρόνος των καζαναριών για το τσίπουρο appeared first on ypaithros.gr.
 • ΟΚΑΑ: Δωρεάν Δερματολογικός έλεγχος στους αλιείς της Ιχθυόσκαλας Πειραιά
  Σε δωρεάν δερματολογικό έλεγχο-εξέταση σπίλων υποβλήθηκαν, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, αλιείς και εργαζόμενοι στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος προληπτικών δερματολογικών ελέγχων που υλοποιεί ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου -ΑγκαλιάΖΩ σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας για τους εργαζόμενους στις Ιχθυόσκαλες. Η συγκεκριμένη δράση ως στόχο, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα […] The post ΟΚΑΑ: Δωρεάν Δερματολογικός έλεγχος στους αλιείς της Ιχθυόσκαλας Πειραιά appeared first on ypaithros.gr.
 • Ηλίανθος: Καλές οι αποδόσεις των χωραφιών, καλύτερες τιμές αναμένουν οι παραγωγοί
  Με θετικό πρόσημο δείχνει να ολοκληρώνεται η διαδικασία της συλλογής του ηλίανθου για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο. Οι αποδόσεις τόσο στα ξερικά όσο και στα ποτιστικά χωράφια δείχνουν να είναι αυξημένες σε σύγκριση με την περσινή χρονιά. Αν στην εικόνα αυτή προστεθεί και η καλύτερη τιμή, το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται ικανοποιητικό. Φυσικά, στα αρνητικά παραμένει […] The post Ηλίανθος: Καλές οι αποδόσεις των χωραφιών, καλύτερες τιμές αναμένουν οι παραγωγοί appeared first on ypaithros.gr.
 • Θεσσαλονίκη: Στο «σπίτι» τους, το νέο αλιευτικό καταφύγιο, από το 2024 οι ψαράδες της Νέας Κρήνης
  Στο «σπίτι» τους, το νέο αλιευτικό καταφύγιο Νέα Κρήνης, του Δήμου Καλαμαριάς αναμένεται να μπουν το 2024 οι ψαράδες της περιοχής που τα τελευταία σαράντα χρόνια φιλοξενούνται στη «Μαρίνα» της Καλαμαριάς. Οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2023 ενώ με την παράδοση του έργου οι αλιείς του τόπου φιλοδοξούν, εκτός από την […] The post Θεσσαλονίκη: Στο «σπίτι» τους, το νέο αλιευτικό καταφύγιο, από το 2024 οι ψαράδες της Νέας Κρήνης appeared first on ypaithros.gr.
 • Η 29η Agrotica έρχεται με 100% εκθεσιακή πληρότητα!
  Η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της χώρας, η Agrotica, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις χιλιάδες των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από χώρες των Βαλκανίων, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, 20 με 23 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και […] The post Η 29η Agrotica έρχεται με 100% εκθεσιακή πληρότητα! appeared first on ypaithros.gr.