Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Κοινή Γνώμη:
Newspaper website Website








Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • “Η Σύρος μπορεί να κοιτάξει κατάματα το μέλλον”
    “Στη Σύρα μας αξίζει να τολμήσει και να προοδεύσει. Αυτόν τον στόχο θα υπηρετήσουμε, γνωρίζοντας πως δεν έχουμε λεπτό για χάσιμο, ούτε για χρόνο προσαρμογής, αλλά ούτε και περίοδο χάριτος”.
  • Τουρισμός: Μεγάλο “στοίχημα” οι επενδύσεις και η επιχειρηματική ανταπόκριση
    Θετικά μηνύματα για την πορεία του τουρισμού στις Κυκλάδες σχετικά με την προσεχή σεζόν εκφράζει ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού στις Κυκλάδες, Μιχάλης Παράβαλος, μέσω της συνέντευξής του στην “Κοινή Γνώμη”, μεταφέροντας το αισιόδοξο κλίμα σε επίπεδο τουριστικών επενδύσεων και κρατήσεων, το οποίο αποτυπώνεται ήδη και σε σημαντικό βαθμό για τα νησιά του νομού.
  • Φορέας για τις παραχωρήσεις
    Επίσημη πρώτη σήμερα της λειτουργίας της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων (ΡΑΛ), του νέου κυβερνητικού οργάνου, η σύνθεση του οποίου έχει προκαλέσει την αντίδραση των ακτοοπλόων, ενώ η δημιουργία της τέθηκε ως επιβεβλημένη από την τρόικα, προκειμένου να λειτουργήσει ως το αρμόδιο κυβερνητικό όργανο για τις λιμενικές αποκρατικοποιήσεις.
  • Προνοούμε κοινωνικά
    Συνεχίζει δυναμικά, μετά τις εορτές του Πάσχα, η προεκλογική περίοδος, με τις κοινωνικές δομές να αποτελούν το θέμα συζήτησης με τρεις υποψηφίους των δημοτικών συνδυασμών για τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.
  • Ανάσταση
    Πρός τόν περί ἡμᾶς Ἱερό Κλῆρο, τα Μοναχικά Τάγματα, τόν εὐγενῆ καί εὐσεβῆ λαό καί τούς ἀγαπητούς ἐπισκέπτες-συνεορταστές τῶν δώδεκα νησιῶν τῆς Ἰερᾶς μας Μητροπόλεως Εὐλογημένοι μου καί λαμπαδηφόροι Χριστιανοί!