Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • ΟΣΔΕ 2022: Κίνδυνος για τις µεταβιβάσεις Δικαιωµάτων εξαιτίας νέας δυσλειτουργίας
  Στο ακουστικό… εξακολουθούν να αναμένουν πολλοί χρήστες κυρίως ΚΥΔ, προκειμένου να λάβουν μία απάντηση είτε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ είτε από την ανάδοχο εταιρεία σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εφαρμογή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης. Όπως καταγγέλλουν στην «ΥΧ» υπάλληλοι κάποιων ΚΥΔ της χώρας, έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο να εντοπίζουν δυσλειτουργίες στην εφαρμογή, με […] The post ΟΣΔΕ 2022: Κίνδυνος για τις µεταβιβάσεις Δικαιωµάτων εξαιτίας νέας δυσλειτουργίας appeared first on ypaithros.gr.
 • Το πρώτο ηλεκτρικό βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς γάλακτος από τη Νέα Ζηλανδία
  Θέλοντας να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά τη μεταφορά του γάλακτος, ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Fonterra στη Νέα Ζηλανδία παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς γάλακτος στη χώρα. Το «Milk-E» έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα κανονικό βυτιοφόρο όχημα με τη χωρητικότητα να φτάνει τα 28.000 λίτρα γάλακτος. Έχει αυτονομία περίπου 140 […] The post Το πρώτο ηλεκτρικό βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς γάλακτος από τη Νέα Ζηλανδία appeared first on ypaithros.gr.
 • Ισπανία: Εγκαινιάζεται νέα στρατηγική κατά της ερημοποίησης
  Η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα νέο ολοκληρωμένο πολυετές σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση της ερημοποίησης, ένα φαινόμενο που πλήττει τα 2/3 της χώρας. Η ερημοποίηση θεωρείται μια συνεχώς αυξανόμενη απειλή για τη γονιμότητα του εδάφους και τη βιοποικιλότητα σε πολλές περιοχές της χώρας της Ιβηρικής, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις πιο ενεργές ελαιοπαραγωγούς περιοχές της. Το […] The post Ισπανία: Εγκαινιάζεται νέα στρατηγική κατά της ερημοποίησης appeared first on ypaithros.gr.
 • Αγροτουρισμός με άρωμα λεβάντας στον Έβρο
  Το άρωμα λεβάντας της επιχείρησης «Άρωμα Έβρου ΚοινΣΕπ» ταξίδεψε στην Ελλάδα και στον κόσμο, όταν την επισκέφθηκε η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, χάρη στην πρώτη πανελλαδικά εφαρμογή προγραμμάτων αγροτουρισμού υπό την αιγίδα του Οργανισμού. «Το απέραντο μωβ του Έβρου» αποτελεί μία καινοτόμο δράση καλλιέργειας λεβάντας στο χωριό Βάλτος Ορεστιάδας χάρη στη δραστήρια 12μελή ομάδα […] The post Αγροτουρισμός με άρωμα λεβάντας στον Έβρο appeared first on ypaithros.gr.
 • Αμπέλι: Αυξημένοι οι ρυθμοί σύλληψης του εντόμου της ευδεμίδας
  Την τρίτη γενιά εντόμου της ευδεμίδας, που συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς συλλήψεων, καταγράφει το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Καβάλας, με βάση τα στοιχεία που παρέχονται από το δίκτυο φερομονικών παγίδων. Το περιφερειακό κέντρο τονίζει και πάλι τη σπουδαιότητα των προσβολών της ευδεμίδας κατά την παρούσα χρονική́ στιγμή́, όσον αφορά́ τη φερόμενη […] The post Αμπέλι: Αυξημένοι οι ρυθμοί σύλληψης του εντόμου της ευδεμίδας appeared first on ypaithros.gr.