Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών
Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website







Recognized text:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΕΗ ΣΤΕΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ
«Μέχρι και 1 εκατομμύριο
οι ωφελημένοι από
ΚΡΙΘΑΡΙ
Να ξεκολλήσει
η τιμή ελπιζο
Γινε εσύ τυχερός
του μεγάλου μαs δώρου
H STIHL και η «ΧΧ» χαρίζουν
σε 2 τυχερ0US αναγνωστες
ένα μηχάνημα τελευτα1as γεν1as
Λεπτομέρειες στη σελίδα 55
στα αλώνια
Αλμα στο εισαγόμενο
την τελευταία τριετία
το πρόΥραμμα ευφυ0us
YEOpyias»
EEA 6-7
ΣΕΛ 22-23
Ύπαιθρος«Υψηλού κινδύνου» χαρακτηρίζονται
η γεωργία και η βιομηχανία τροφίμων
τns M. Βρεταν1as, όσον αφορά
tis συνθήκες απασχόλησns
του εργατικού δυναμικού.
J ΧΩΡΑ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΕΗ
ΕΥΡΩΠΗ & ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΛ.48
www.ypaithros.gr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΊΟΥ 2018 l ΕΤΟΣ 3. | ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1341 [email protected] l ISSN: 2459-3206 | Τιμή: €2
ΦΟΡΟ-ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
* Ειδική μεταχείριση Υια Πάγια και εξοπλισμό
στ1s συζητήσεις με τ0us θεσμούs
* 1ANARA Πιο μορφωρένοι
και απαιτητικοί όσοι ξεκινούν τωρα
* Εντός τετραμήνου οι αξιολογήσεις
ΕΡΕΥΝΑ «VX>:
ΣΕΛ 4 1-47
ΤΣΑΚΟΦΙΤΗΣ
ΔΩΔΩΝΗ
Στο ραντάρ
ΤΑλων και
Ολλανδών
η εταιρεία
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
Όλα τα προγράμματα
του ΕΣΠΑ Που τρέχουν
τώρα στ1s περιφέρειες
rnovwa, maNH ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
ΔΩΔΩΊ
που μετάτρεψε
την καταστροφη
σε επιτυχια
Τρία Ταμεία
Προτείνει η ΕΤΕΠ /
Investment
EA 20
ΣΕΛ. 4-5
ΣΕΛ. 8
ΣΕΛ.31

Τελευταία νέα από την εφημερίδα
  • H λίστα με τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα που θέλει να εισάγει η Κίνα
    «Ορόσημο ουσιαστικών συνεργασιών Ελλάδας- Κίνας» χαρακτήρισε ο Υφυπουργός της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων, κ. Zhao Zenglian, την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Η συνάντηση διήρκησε πολύ περισσότερο από το προγραμματισμένο, με την παρουσία του Υφυπουργού, κ. Zhao Zenglian καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων και διεξήχθη σε πολύ θετικό […] The post H λίστα με τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα που θέλει να εισάγει η Κίνα appeared first on ypaithros.gr.
  • Ζ.Βρατσκίδου και Γ.Ματσούκας: Ροδάκινο και μήλο από την Αγκαθιά συνδυάζονται με ελληνική τρούφα και έλαιο κάνναβης
    Η ζωή τις περισσότερες φορές είναι απρόβλεπτη, σε ξαφνιάζει και σε οδηγεί σε δρόμους που ίσως και να μην έπαιρνες ποτέ την απόφαση να ακολουθήσεις. Αποδεικνύεται, όμως, ότι ήταν η σωστή επιλογή να βρεθείς εκεί. Όταν οι συγκυρίες οδήγησαν τη Ζωή Βρατσκίδου και τον Γιώργο Ματσούκα, ζευγάρι στη ζωή και στην επαγγελματική ενασχόληση, στη γενέτειρα του […] The post Ζ.Βρατσκίδου και Γ.Ματσούκας: Ροδάκινο και μήλο από την Αγκαθιά συνδυάζονται με ελληνική τρούφα και έλαιο κάνναβης appeared first on ypaithros.gr.
  • H εταιρία ΑΤΤΕΧ ΙΚΕ παρουσιάζει το καινούργιο ψεκαστικό drone της DJI, το DJI Agras T50
    H εταιρεία ΑΤΤΕΧ ΙΚΕ, ως επίσημος αντιπρόσωπος της DJI Agriculture στην Ελλάδα, σας παρουσιάζει με μεγάλη χαρά το καινούργιο μοντέλο ψεκαστικού drone της DJI, το DJI Agras T50. Η χωρητικότητα της δεξαμενής του νέου μοντέλου έχει αυξηθεί σε 40L για σκοπούς ψεκασμού και σε 50L/75Kg για την προαιρετική δεξαμενή για διασπορά κόκκων ή σπόρων. Η […] The post H εταιρία ΑΤΤΕΧ ΙΚΕ παρουσιάζει το καινούργιο ψεκαστικό drone της DJI, το DJI Agras T50 appeared first on ypaithros.gr.
  • Πανεπιστήμιο Wageningen: Τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει τα υγιή φυτά για μεταφύτευση στο θερμοκήπιο
    Οι Ολλανδοί καινοτομούν για άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας ότι δικαίως βρίσκονται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της Ευρώπης σε θέματα αγροτικής καινοτομίας. Με σύμμαχο τη γνώση και την έρευνα μέσω του Ολλανδικού Πανεπιστημίου Wageningen (WUR), επιτρέπουν στους αγρότες να έχουν άμεση πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και ερευνητικά έργα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το έργο Dynamic Machine […] The post Πανεπιστήμιο Wageningen: Τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει τα υγιή φυτά για μεταφύτευση στο θερμοκήπιο appeared first on ypaithros.gr.
  • Σημαντικές προσωπικότητες στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που ξεκινά την Πέμπτη 25/4
    Εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κορυφαίες θεσμικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες του πρωτογενούς και ευρύτερου αγροδιατροφικού τομέα, και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και την ΕΕ θα δώσουν το «παρών» την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις εργασίες του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της […] The post Σημαντικές προσωπικότητες στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που ξεκινά την Πέμπτη 25/4 appeared first on ypaithros.gr.