Πρωτοσέλιδο Ύπαιθρος:
Newspaper website Website
Τελευταία νέα από την εφημερίδα
 • Διαβάστε στην «ΥΧ»: Ολική επαναφορά για το βαμβάκι
  Διαβάστε επίσης στην εφημερίδα «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 19 Αυγούστου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας: ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ Τα σπασμένα προσπαθούν να μαζέψουν οι κτηνοτρόφοι ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ Αδύναμη η ζήτηση, δεν σηκώνει κεφάλι η τιμή παραγωγού ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ Αγωνιούν […] The post Διαβάστε στην «ΥΧ»: Ολική επαναφορά για το βαμβάκι appeared first on ypaithros.gr.
 • Φύλλο 355 Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
  The post Φύλλο 355 Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 appeared first on ypaithros.gr.
 • Eurostat: Τα τελικά στοιχεία για τον πληθωρισμό σε Ευρωζώνη και Ελλάδα
  Στο 11,3% διαμορφώθηκε τελικά ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία της Eurostat, τα οποία έχουν μια ελάχιστη παρέκκλιση σε σχέση με ότι είχε ανακοινωθεί στα τέλη Ιουλίου καθώς προέβλεπε πληθωρισμό στο 11,5%. Η πρόβλεψη για τον πληθωρισμό στην Ευρωζώνη, παραμένει στο  8,9%  Πρόκειται για τον υψηλότερο πληθωρισμό από την δημιουργία του ευρώ το 1999, […] The post Eurostat: Τα τελικά στοιχεία για τον πληθωρισμό σε Ευρωζώνη και Ελλάδα appeared first on ypaithros.gr.
 • Έξτρα τζίρος 31,4 δισ. για τις ελληνικές επιχειρήσεις το 2ο τρίμηνο του 2022
  Εκτόξευση τζίρου για τις ελληνικές επιχειρήσεις καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ για το β’ τρίμηνο του χρόνου. Σύμφωνα με τα στοιχεία για το σύνολο των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων της οικονομίας, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 111,2 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 39,3% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο 2021, που είχε διαμορφωθεί σε 79,8 δισ. ευρώ. Τη […] The post Έξτρα τζίρος 31,4 δισ. για τις ελληνικές επιχειρήσεις το 2ο τρίμηνο του 2022 appeared first on ypaithros.gr.
 • Σκόρδο: Ανακάμπτουν οι ποσότητες, στάσιμες οι τιμές
  Στο στάδιο της ξήρανσης του σκόρδου βρίσκεται το σύνολο της παραγωγής που έχει συλλεχθεί. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι πρόκειται για μία μέτρια χρόνια, καλύτερη όμως σε σύγκριση με την περσινή. Αν σε αυτό συμπεριληφθεί η σταθεροποίηση των τιμών στα ίδια επίπεδα, όλα δείχνουν ότι η καλλιέργεια δεν έχει προοπτική ανάπτυξης, αν και πληροί όλες […] The post Σκόρδο: Ανακάμπτουν οι ποσότητες, στάσιμες οι τιμές appeared first on ypaithros.gr.